Beeld ter illustratie, fietser
Volledig scherm
Beeld ter illustratie, fietser © Getty Images

Nieuwe fietspaden aan brug over E313: “Investering van 200.000 euro om veiligheid en comfort van fietser te verbeteren”

GrobbendonkVanaf volgende week wordt er een maand gewerkt aan de aanleg van nieuwe fietspaden aan de brug over de autostrade in Grobbendonk. Het gaat niet dan niet over het brugdek zelf, waar het fietspad al breed genoeg is.

 1. Boilers, ketels tot zelfs volledige keukens: schade bij werfdiefstal loopt op tot gemiddeld 30.000 euro
  Livios

  Boilers, ketels tot zelfs volledige keukens: schade bij werfdief­stal loopt op tot gemiddeld 30.000 euro

  Zit jij momenteel middenin een bouw- of groot renovatieproject? Dan kan je je werf maar beter goed beveiligen en verzekeren, want de gemiddelde schade bij een werfdiefstal bedraagt zo’n 30.000 euro volgens Federale Verzekering. Bovendien zien ze de diefstal van boilers, verwarmingsketels en nieuwe keukens al enkele jaren sterk toenemen. Bouwmachines en -gereedschap zijn dan weer minder in trek. Wat kan je doen om een werfdiefstal te vermijden? Bouwsite Livios zocht het uit.
 2. Herdenkingsmoment voor overledenen tijdens corona op Grobbendonkse begraafplaatsen: “Iedereen is welkom en inschrijven hoeft niet”
  Grobbendonk

  Herden­kings­mo­ment voor overlede­nen tijdens corona op Grob­bendonk­se begraaf­plaat­sen: “Iedereen is welkom en inschrij­ven hoeft niet”

  Op vrijdag 29 oktober, de start van de Allerheiligenvakantie, organiseert de gemeente Grobbendonk een herdenkingsmoment voor alle overledenen tijdens corona. In de aanloop naar 1 november kunnen inwoners ook rekenen op de hulp van de gemeentearbeiders op de begraafplaatsen en worden er bloempothouders ter beschikking gesteld.
 1. Infomarkten over toekomstige autoluwe fietsroute: “Investering van 2 miljoen euro voor veilige fietsverbinding tussen Herentals en Turnhout”
  Herentals/Kasterlee/Turnhout

  Infomark­ten over toekomsti­ge autoluwe fietsroute: “Investe­ring van 2 miljoen euro voor veilige fietsver­bin­ding tussen Herentals en Turnhout”

  Binnenkort worden er in Herentals, Kasterlee en Turnhout infomarkten georganiseerd om de plannen in verband met de autoluwe fietsroute tussen Herentals en Turnhout toe te lichten. Wat is nu zo’n autoluwe fietsroute? Waar loopt deze route? Vervangt die route de fietsostrade F102 Herentals-Turnhout? Het zijn maar enkele vragen waarop men antwoorden geeft die avonden.