Mama Nele De Waele, hier met dochtertje Mila. Nele overleed op 14 juli aan botkanker.
Volledig scherm
PREMIUM
Mama Nele De Waele, hier met dochtertje Mila. Nele overleed op 14 juli aan botkanker. © Gregory Van Gansen / Photo News

Nele verliest strijd tegen botkanker, maar dankzij geldinzameling kunnen haar man en dochtertje tóch in hun huis blijven wonen

GrobbendonkNa een lange strijd tegen kanker is de Grobbendonkse Nele De Waele (38) overleden. Nadat een crowdfunding – opgestart omdat ze geen levensverzekering kreeg bij de lening van haar huis – in totaal bijna 80.000 euro opbracht, kunnen haar partner Reinout en dochtertje Mila toch in hun huis blijven wonen. En Nele en Reinout blijven eeuwig verbonden. “Ze zijn nog onder een stralend zonnetje getrouwd”, vertelt Neles beste vriendin Sjiva.

 1. GOUD VOOR WOUT? Ontdek tien kroegen in en rond Herentals waar het WK live te zien is zondagochtend
  PREMIUM
  Herentals

  GOUD VOOR WOUT? Ontdek tien kroegen in en rond Herentals waar het WK live te zien is zondagoch­tend

  Zondagochtend, nog voor 9 uur Belgische tijd, bolt de nieuwe wereldkampioen wielrennen over de meet in Australië. Wie de strijd om de regenboogtrui op televisie wil zien, moet dus vroeg uit de veren. Het startschot van de live-uitzending op tv wordt gegeven om twee uur ’s nachts. Terwijl op dat moment op vele plaatsen de beats nog door de boxen knallen, wordt in menig Kempense kroeg de koffie stilaan gezet...
 2. Pieter en Eline fleuren passanten op met raamspreuken: “Kaartjes van onbekenden in de brievenbus maken het des te leuker”
  PREMIUM
  Herenthout

  Pieter en Eline fleuren passanten op met raamspreu­ken: “Kaartjes van onbekenden in de brievenbus maken het des te leuker”

  Wie door de Herenthoutse Hazenstraat rijdt of wandelt kan er niet omheen: ‘De raamspreuken van Eline en Pieter’. Op het einde van deze enkelrichtingstraat kijk je pal op de woning van het Herenthoutse koppel. Met krachtige spreuken op hun raam proberen Pieter Golaszewski en Eline Godelaine bekende en onbekende passanten al meer dan een half jaar een hart onder de riem te steken.