Aan de Nijverheidsstraat in Grobbendonk overleed woensdagnamiddag een vrouw op straat
Volledig scherm
Aan de Nijverheidsstraat in Grobbendonk overleed woensdagnamiddag een vrouw op straat © Google Maps

Na de mysterieuze dood van 84-jarige vrouw: politie zoekt bestuurster van rode auto

GrobbendonkDe politie Neteland is op zoek naar een vrouw tussen 60 en 65 jaar die woensdag rond 10.30 uur een fietsster heeft aangereden in de Leopoldstraat. De fietsster was wellicht de 84-jarige vrouw  die even later overleden in de Nijverheidsstraat.

 1. Onzekerheid troef bij festivalorganisatoren: “Misschien kan Clamotte Rock als één van de eerste festivals proefdraaien met sneltesten”
  Herenthout

  Onzeker­heid troef bij festivalor­ga­ni­sa­to­ren: “Misschien kan Clamotte Rock als één van de eerste festivals proefdraai­en met sneltesten”

  Festivalorganisatoren leven op hoop nu de vaccinatiecampagne op dreef komt en het overgrote deel van de Vlamingen mogelijk nog voor de zomer gevaccineerd kan worden. Maar komt dat op tijd? “Uiterlijk midden maart valt een beslissing over de zomerfestivals”, zegt Vlaams minister van Cultuur Jan Jambon (N-VA). De organisatoren van Clamotte Rock houden de cijfers angstvallig in de gaten. Omdat ze als één van de eerste festivals van het land op de kalender staan, lijkt de kans groot dat sneltesten niet kunnen ontbreken aan de ingang.
 1. Scheer mee met wingsuits over meest beruchte skipiste ter wereld
  Play
  skiën

  Scheer mee met wingsuits over meest beruchte skipiste ter wereld

 2. Politie maakt einde aan achtervolging met dit gewaagde maar efficiënte manoeuvre
  Play

  Politie maakt einde aan achtervol­ging met dit gewaagde maar efficiënte manoeuvre