De N13 in Grobbendonk is tussen de E313 en het kruispunt Lindekens terug open voor alle verkeer
Volledig scherm
De N13 in Grobbendonk is tussen de E313 en het kruispunt Lindekens terug open voor alle verkeer © Jurgen Geyselings

N13 tussen Lindekens en E313 na half jaar weer open voor alle verkeer

GrobbendonkSinds donderdagnamiddag is de drukke N13-gewestweg tussen het op- en afrittencomplex aan de E313 en het kruispunt Lindekens weer open voor het verkeer in beide richtingen. Meer dan een half jaar kon het verkeer er slechts in één richting passeren door de aanleg van afgescheiden fietspaden en de modernisering van de riolering.

  1. MIJN STAD. Toerisme-voorzitter Nik Tuytelaers (59) over zijn Turnhout: “Het is misschien luguber. Maar ik kom tot rust op de begraafplaatsen”
    PREMIUM

    MIJN STAD. Toerisme-voorzitter Nik Tuytelaers (59) over zijn Turnhout: “Het is misschien luguber. Maar ik kom tot rust op de begraaf­plaat­sen”

    Welkom Sinterklaas, de Gheyntjesworp, de Kerstwensboom op de Grote Markt... en sinds vorig jaar ook de Jokerfeesten. Samen met een groep vrijwilligers organiseert Nik Tuytelaers (59) tal van activiteiten in Turnhout. Hij is dan ook al zestien jaar voorzitter van Toerisme Turnhout vzw. Op professioneel vlak runt Nik een wijnhandel waarmee hij verscheidene Turnhoutse horecazaken van wijn en bubbels voorziet. Aan ons stelt hij zijn stad voor. “Soms denk ik: dju, met deze straat hebben we een kans gemist.”
    Grobbendonk