De Bouwelse fanfare trekt op 5 februari door het dorp
Volledig scherm
De Bouwelse fanfare trekt op 5 februari door het dorp © rv

Muzikanten trekken weldra door Bouwel en leveren fanfarebier ‘Bombardonneke’ aan huis

Grobbendonk/BouwelOmwille van corona ziet de Bouwelse fanfare zich genoodzaakt hun jaarlijkse winterconcert op een andere manier aan te pakken. De muzikanten trekken op zaterdag 5 februari rond in de dorpsstraten van de Grobbendonkse deelgemeente en leveren tijdens hun muzikale tocht het nieuwste fanfarebier ‘Bombardonneke’ af aan huis bij de mensen.

 1. Brouwerij Leysen lanceert alcoholarm bier: “Smaak van een IPA en ondanks de 2 procent alchol toch een volmondig bier”
  Herentals

  Brouwerij Leysen lanceert alcoholarm bier: “Smaak van een IPA en ondanks de 2 procent alchol toch een volmondig bier”

  Brouwerij Leysen uit Herentals organiseert tijdens het weekend van 20 en 21 mei opnieuw een opendeurdag. Derde keer, goede keer hopelijk want de twee vorige edities vielen telkens in het water door corona. Jorge Leysen pakt uit met enkele nieuwigheden en koppelt zijn opendeurdag ook aan de week van de korte keten. Maar vooral: brouwerij Jorge Leysen lanceert zijn alcoholarm bier.
 2. OnlyFans-ster Jamecia verklapt hoeveel extra ze verdient na de Streamz-docu, en dat is niet weinig
  Play
  Showbizz
  2

  OnlyFans-ster Jamecia verklapt hoeveel extra ze verdient na de Streamz-do­cu, en dat is niet weinig

  Hoe gaat het met de OnlyFans-modellen uit de documentaire ‘OnlyFans: De Naakte Vlaamse Waarheid’, een half jaar nadat de reeks op Streamz verscheen? Dat wou Showbits wel eens weten en dus spraken we opnieuw af met Jamecia. Haar getuigenis heeft haar carrière zeker een boost gegeven. Ze verdiende al goed haar boterham met seksueel getinte video’s, maar sindsdien heeft ze nog meer volgers. Volgers die haar uiteraard betalen om haar video’s te kunnen bekijken. Hoeveel haar dat extra oplevert per maand, verklapt ze aan Senne in een nieuwe Showbits. Bekijk hier de succesvolle Streamz-docu Onlyfans.
 1. Family Justice Center opent deuren in Geel: “Gezamenlijke aanpak van intrafamiliaal geweld over organisaties heen”
  Geel

  Family Justice Center opent deuren in Geel: “Gezamen­lij­ke aanpak van intrafami­li­aal geweld over organisa­ties heen”

  In Geel, op de locatie van Welzijnszorg Kempen aan de Antwerpseweg, is een Family Justice Center (FJC) voor de Kempense regio donderdag officieel geopend. In zo’n centrum werken hulpverlening, politie en justitie samen onder één dak om de problematiek van intrafamiliaal geweld gecoördineerd aan te pakken. De verschillende partners willen daarmee het verdoken fenomeen sneller en efficiënter behandelen, want onderzoek wijst uit dat slachtoffers van zulk geweld pas na 35 feiten hulp zoeken.