Een beeld van de wekelijkse markt in Grobbendonk
Volledig scherm
Een beeld van de wekelijkse markt in Grobbendonk © Peter Vanderveken

Maak kans op Grobbendonkse prijzen tijdens een bezoekje aan de wekelijkse markt in hele maand april

GrobbendonkVan 1 tot 30 april 2022 organiseert men in Grobbendonk samen met de provincie Antwerpen de ‘Maand van de markt’. Het gaat om een actie om de wekelijkse markt aan het Astridplein op donderdag in de kijker te zetten.

 1. “Het is belangrijk om een lichte helling te voorzien voor de afwatering": alles wat je moet weten over de plaatsing van een terras
  Livios

  “Het is belangrijk om een lichte helling te voorzien voor de afwatering": alles wat je moet weten over de plaatsing van een terras

  Een terras plaatsen doe je beter niet in de winter. Negatieve temperaturen kunnen dan immers roet in het eten gooien. De lente ligt gelukkig om de hoek: hét moment dus om na te denken over deze verbinding tussen je woning en je tuin. Maar waar moet je zoal rekening mee houden bij het aanleggen van een terras? Bouwsite Livios vroeg het aan Denis Squedin van Tegels Depaepe uit Wevelgem.
 2. Bike Inn viert opening nieuwe winkel met Open Days: “Primeur dit weekend zijn de longtailbikes”
  PREMIUM

  Bike Inn viert opening nieuwe winkel met Open Days: “Primeur dit weekend zijn de longtailbi­kes”

  Bakfietsen, koersfietsen, mountainbikes, gravelbikes, stadsfietsen, al dan niet elektrisch of in leasing. De fietsverkoop in Vlaanderen blijft hoge toppen scheren. Meteen één van de redenen waarom Bike Inn in Herentals op zoek moest naar een nieuwe en grotere locatie. Om de nieuwe winkel officieel te openen, organiseren men er dit weekend hun Open Days. “We vonden onze nieuwe locatie naast De Zwerver”, klinkt het.
  Herentals