RV
Volledig scherm
© RV

Kunstendag voor Kinderen in het weekend van 20 en 21 november

GrobbendonkOp zondag 21 november viert Kunstendag voor Kinderen z’n 10de verjaardag en daar wil de bibliotheek van Grobbendonk samen met iedereen een groots feest van maken. Elk jaar op de derde zondag van november viert Vlaanderen de Kunstendag voor Kinderen. 

 1. Kerstmarkt afgelast, maar Winterlicht blijft: “Verenigingen die op kerstmarkt stonden, mogen tent kinderschaatsbaan uitbaten”
  Herentals

  Kerstmarkt afgelast, maar Winter­licht blijft: “Verenigin­gen die op kerstmarkt stonden, mogen tent kinder­schaats­baan uitbaten”

  Het Herentalse stadsbestuur heeft beslist om de kerstmarkt van 11 en 12 december in het winkelcentrum niet te organiseren. “De huidige coronasituatie en richtlijnen laten een veilige organisatie helaas niet toe”, klinkt het. Andere geplande activiteiten van Winterlicht – de overkoepelende naam voor alle eindejaarsactiviteiten – gaan wel door, mits de nodige richtlijnen.
 2. Sport, emoties én drama: vijf meeslepende streamingtips
  Streamz

  Sport, emoties én drama: vijf meeslepen­de streaming­tips

  Weinig hobby’s maken zo veel emoties in ons los als sport. Naar aanleiding van de nieuwe Streamz-release ‘The Window’, dat zich afspeelt tijdens de transferperiode binnen het voetbal, vullen wij onze Kijkgids deze week aan met andere topseries en films die drama en sport verweven tot een meeslepende kijkervaring. Diepe karakterstudies in ‘Friday Night Lights’ (Hulu), datagedreven stuntwerk in ‘Moneyball’ (Netflix), hilarische scènes in ‘Ted Lasso’ (Apple TV+) en een temperamentvolle basketbalcoach in ‘Big Shot’ (Disney+): dit zijn onze favoriete sporttitels om te streamen.