Nancy Smet opent op 1 september samen met haar man Eric De Wachter en zoon Remco de cafetaria van de Bouwelse Sporthal.
Volledig scherm
Nancy Smet opent op 1 september samen met haar man Eric De Wachter en zoon Remco de cafetaria van de Bouwelse Sporthal. © Jurgen Geyselings

Komkommerkweker wordt uitbater cafetaria Bouwelse sporthal

Nancy Smet en haar partner blazen op 1 september de cafetaria bij Sporthal De Molen in Bouwel (Grobbendonk) nieuw leven in. Het koppel stak de zaak in een nieuw kleedje en begint vol goede moed aan het avontuur.

0 reacties

 1. Vrijwilligers druk in de weer met opbouw Clamotte Rock: “Het enthousiasme was nog nooit zo groot als vandaag”
  Herenthout

  Vrijwilli­gers druk in de weer met opbouw Clamotte Rock: “Het enthousias­me was nog nooit zo groot als vandaag”

  Met een zo goed als uitverkochte editie is het reikhalzend uitkijken naar het eerste festival dat in onze regio plaatsvindt. Clamotte Rock opent z’n tentzeilen donderdagavond om kleppers als Bart Peeters, Wolfmother en De Kreuners te zien passeren op het podium. Al een hele week zijn vrijwilligers actief op het terrein om alles in orde te krijgen. En de goesting? Die was nog nooit zo groot!
 2. Kan je nu nog een airco laten plaatsen voor de zomer? Zo zit het met de wachttijden
  Livios

  Kan je nu nog een airco laten plaatsen voor de zomer? Zo zit het met de wachttij­den

  Wie deze zomer niet wil puffen in een veel te warm huis, kan investeren in een airco of lucht-luchtwarmtepomp. Dat is een effectieve manier om de temperatuur binnenshuis het hele jaar door comfortabel te houden. In de zomer worden de kamers gekoeld en ontvochtigd en tijdens de winter doet de lucht-luchtwarmtepomp dienst als energiezuinige elektrische bijverwarming. Maar hoe zit het met de wachttijden voor die aircotoestellen? Ben je hopeloos te laat als je er nog eentje wil voor de zomer? Bouwsite Livios vroeg het aan Lieven Verstaen van Daikin.