Gedichtendag in de bib in Grobbendonk.
Volledig scherm
Gedichtendag in de bib in Grobbendonk. © Peter Vanderveken

Kinderen dragen gedichten voor in bib tijdens Gedichtendag

Maandag ging in België en Nederland de Poëzieweek van start. Tijdens de Gedichtendag werden er in verschillende bibliotheken en boekenhandels tal van activiteiten georganiseerd.

0 reacties

 1. Aftellen naar 8 mei: bij deze 10 restaurants in de regio kan je al zeker terecht voor dat langverwachte terrasje
  PREMIUM
  Kempen-Mechelen

  Aftellen naar 8 mei: bij deze 10 restau­rants in de regio kan je al zeker terecht voor dat langver­wach­te terrasje

  Heel België kijkt reikhalzend uit naar zaterdag 8 mei. Vanaf dan mogen we met onze kleine bubbel van vier weer genieten op de terrasjes, al moet de horeca verplicht sluiten om 22 uur. Maar na zoveel maanden onze favoriete restaurants te moeten missen, kan zelfs dat het plezier niet bederven. Voor wie nog geen reservatie heeft gemaakt, geven we hier alvast tien adresjes mee voor een gezellige avond op het terras. Smakelijk!
 2. Volgende maand worden veiligere fietspaden langsheen N13 aangelegd: “Zo verdwijnen de moordstrookjes langs de drukke weg”
  Grobbendonk

  Volgende maand worden veiligere fietspaden langsheen N13 aangelegd: “Zo verdwijnen de moord­strook­jes langs de drukke weg”

  Vanaf midden mei worden de gevaarlijke fietsstroken langs de N13 in Grobbendonk aangepakt. Het stuk tussen Nijlen en het op- en afrittencomlex van de E313 krijgt volwaardige en afgescheiden fietspaden. Samen met deze werken installeert Fluvius een modern rioleringsstelsel en worden het kruispunt Lindekens en de straten Lambertusheide en Nieuwendijk onder handen genomen. De werken duren tot het najaar van 2022 en zijn goed voor een investering van ruim 6 miljoen euro.
 1. Man (33) steelt politieauto, wordt omsingeld door 12 agenten en steelt dan doodleuk nog eentje
  Play
  bizar

  Man (33) steelt politieau­to, wordt omsingeld door 12 agenten en steelt dan doodleuk nog eentje

 2. Vijf nieuwe topgames die virtual reality (weer) op de kaart willen zetten
  Play
  games

  Vijf nieuwe topgames die virtual reality (weer) op de kaart willen zetten