Illustratiefoto
Volledig scherm
Illustratiefoto © ANP

Jaarlijkse verwendag bibliotheek in het teken van eenmaking Netelandbibliotheken

GrobbendonkDe bibliotheek van Grobbendonk heet je morgen graag welkom op de jaarlijkse verwendag. Die is dit jaar extra bijzonder door de eenmaking van de vijf Netelandbibliotheken. 

 1. Koppel helpt met De Zorgmakelaar ouderen zo lang mogelijk in hun vertrouwde nest te blijven: “Ons onderscheiden door niet het administratie-uurtje te zijn”
  Grobbendonk

  Koppel helpt met De Zorgmake­laar ouderen zo lang mogelijk in hun vertrouwde nest te blijven: “Ons onderschei­den door niet het administra­tie-uur­tje te zijn”

  “Zolang mogelijk thuis blijven wonen in onze vertrouwde omgeving, dat verdienen we allemaal”, klinkt het bij Elly T’Seyen en Mike Celis uit Grobbendonk. Samen hebben ze bakken ervaring met zorg op maat bij mensen thuis. De Zorgmakelaar, hun nieuwste project, ondersteunt families van mensen die ouder worden. Voor de persoon met een zorgnood, familie en/of mantelzorger betekent dit meer tijd voor de mooie momenten.
 2. Sport, emoties én drama: vijf meeslepende streamingtips
  Streamz

  Sport, emoties én drama: vijf meeslepen­de streaming­tips

  Weinig hobby’s maken zo veel emoties in ons los als sport. Naar aanleiding van de nieuwe Streamz-release ‘The Window’, dat zich afspeelt tijdens de transferperiode binnen het voetbal, vullen wij onze Kijkgids deze week aan met andere topseries en films die drama en sport verweven tot een meeslepende kijkervaring. Diepe karakterstudies in ‘Friday Night Lights’ (Hulu), datagedreven stuntwerk in ‘Moneyball’ (Netflix), hilarische scènes in ‘Ted Lasso’ (Apple TV+) en een temperamentvolle basketbalcoach in ‘Big Shot’ (Disney+): dit zijn onze favoriete sporttitels om te streamen.
 3. “Nooit heb ik mijn wapen willen gebruiken tegen Brakmanis. Ik ben geen moordenaar.” Jury bepaalt vanavond of Miquel Bouterse schuldig is aan roofmoord.
  PREMIUM
  Antwerpen/Grobbendonk

  “Nooit heb ik mijn wapen willen gebruiken tegen Brakmanis. Ik ben geen moordenaar.” Jury bepaalt vanavond of Miquel Bouterse schuldig is aan roofmoord.

  De jury is officieel in beraad. 12 volksrechters zullen bepalen of de Surinaamse Miquel Bouterse (38) schuldig wordt bevonden aan de roofmoord op Ronalds Brakmanis (47) of dat het slechts ging om opzettelijke slagen en verwondingen met de dood tot gevolg. Volgens Miquels advocaat is het zonder twijfel dat laatste. “Ik denk dat tijdens de onderhandelingen de stress en nervositeit eenvoudigweg de overhand hebben gekregen”