Rudi Van der Auwermeulen
Volledig scherm
© Rudi Van der Auwermeulen

Haal frisse neus op tijdens verschillende winterwandelingen in Neteland-gemeenten

NetelandVerspreid over de hele winter bieden de vijf Netelandgemeenten fraaie winterwandelingen aan. Ontdek zo al wandelend de natuurpracht of historie van Herenthout, Olen, Grobbendonk, Vorselaar en Olen. Zondag trapt Herenthout af!

 1. Collega’s en familie verrassen brandweerman Ludo (64) die met pensioen gaat: “Interventie in scène gezet om me naar feestje te lokken”
  PREMIUM
  Grobbendonk

  Collega’s en familie verrassen brandweer­man Ludo (64) die met pensioen gaat: “Interven­tie in scène gezet om me naar feestje te lokken”

  Het voorbije weekend zorgde een delegatie van de Grobbendonkse brandweer voor een amusant pensioenfeestje voor hun collega Ludo Sels. De man wordt deze week 65 jaar en hangt de brandweerhelm voor goed aan de spreekwoordelijke haak. “Het gaat toch een beetje pijn doen wanneer ik de brandweer in de toekomst hoor vertrekken met hun sirenes”, klinkt het.
 2. Hobbykamer of extra opslagruimte maken van je zolder? Op deze vijf punten moet je letten
  Livios

  Hobbykamer of extra opslagruim­te maken van je zolder? Op deze vijf punten moet je letten

  Kan je wel wat meer ruimte gebruiken in huis? Vooraleer je denkt aan het toevoegen van een extra volume, kijk je best eerst eens naar je zolder. De ruimte onder het dak wordt vaak onderbenut, terwijl ze interessante mogelijkheden kan bieden. Maar vooraleer je je zolder omvormt tot een woonruimte, moet je jezelf eerst enkele belangrijke vragen stellen. Bouwsite Livios lijst ze voor je op.