Fitheidcoach Frédéric Heylen lanceerde zijn eerst boek.
Volledig scherm
Fitheidcoach Frédéric Heylen lanceerde zijn eerst boek. © RV

Fitheidcoach Frédéric Heylen schrijft eerste boek: “Ervoor zorgen dat mensen geen spijt hebben over wat ze wel of niet deden in hun leven”

GrobbendonkFitheidcoach Frédéric Heylen (37) uit Grobbendonk heeft zijn eerste eigen boek geschreven. Uitgeverij Borgerhoff & Lamberigts lanceerde met ‘Fit zonder fitness, de handleiding voor een energiek leven’ een boek waarin iedereen kan leren hoe gezond, energiek en gelukkig door het leven te stappen.

 1. Jan Ceulemans blikt vooruit op Kempense derby in 1B: “Tweede plaats kan nog voor Westerlo, Lierse gaat het moeilijk krijgen”
  Voetbal 1B

  Jan Ceulemans blikt vooruit op Kempense derby in 1B: “Tweede plaats kan nog voor Westerlo, Lierse gaat het moeilijk krijgen”

  In 1B ontvangt Lierse Kempenzonen dit weekend de buren uit Westerlo. We vroegen Jan Ceulemans, die als voetballer doorbrak op het Lisp en als trainer jarenlang actief was in ’t Kuipje, om zijn ex-clubs eens onder de loep te nemen. “Westerlo nam door omstandigheden niet de verhoopte start, maar ik vrees dat Lierse in een nog moeilijker parket zit.”
 1. Man van 300 kilogram met container en kraan bevrijd uit zijn huis
  Play

  Man van 300 kilogram met container en kraan bevrijd uit zijn huis

 2. Ook Julie Van den Steen heeft het soms moeilijk, dit nummer helpt haar er steeds door
  Play
  Rode Neuzen Dag

  Ook Julie Van den Steen heeft het soms moeilijk, dit nummer helpt haar er steeds door