Brouwer Sam De Belder en Bartel Van Riet.
Volledig scherm
Brouwer Sam De Belder en Bartel Van Riet. © Duvel

Duvel gerijpt in Bourbon-vaten voorgesteld in Den Herberg van Bartel Van Riet: “Gezellige setting past perfect bij het product”

Voor de lancering van hun nieuwste reeks van ‘Duvel Barrel Aged’, koos Duvel voor een Kempense setting: Den Herberg, het hoevecafé van Grobbendonkenaar Bartel Van Riet. Het zachte degustatiebier, dat negen maanden heeft gerijpt in gebruikte Amerikaanse Bourbon-vaten, viel er in de smaak.

 1. Eerste basisplaats voor Osei-Berkoe bij Lierse K. en meteen een hoofdrol: “Aan tegengoal ging overtreding op mij vooraf”
  Voetbal 1B

  Eerste basis­plaats voor Os­ei-Ber­koe bij Lierse K. en meteen een hoofdrol: “Aan tegengoal ging overtre­ding op mij vooraf”

  Deels uit noodzaak, deels uit vrije wil schudde Liersecoach Tom Van Imschoot zijn basiself in de Kempense derby duchtig door mekaar. Eén van de nieuwe mannen was Terry Osei-Berkoe en die liep meteen in de kijker. Zo trof de winger het doelhout en speelde hij ongewild een hoofdrol bij de goal van Westerlo, de enige van de partij. “Vlak voordien werd er een overtreding op mij begaan.”
 2. Actie 1.001 bomen groot succes: gezinnen uit zes gemeenten bestellen 4.509 bomen met Lille als beste leerling van de klas
  Lille/Rijkevorsel/Arendonk/Oud-Turnhout/Herselt/Herentals

  Actie 1.001 bomen groot succes: gezinnen uit zes gemeenten bestellen 4.509 bomen met Lille als beste leerling van de klas

  De eerste editie van de campagne ‘1.001 bomen’ van intercommunale IOK is een gigantisch succes geworden. In de zes gemeenten Lille, Arendonk, Oud-Turnhout, Herselt, Herentals en Rijkevorsel die aan de eerste editie deelnamen, werden maar liefst 4.507 gratis bomen besteld. De beste leerling van de klas was de gemeente Lille met 1.009 bomen ofwel 15 procent van het aantal gezinnen. “Blij verrast met dit succes. Hopelijk kunnen we dit ooit nog eens herhalen”, zegt schepen van Duurzaamheid Luc De Backer (Groen).
 1. Is Covid de Grinch? Volgens de gouverneur van New York zijn de gelijkenissen alvast treffend
  Play

  Is Covid de Grinch? Volgens de gouverneur van New York zijn de gelijkenis­sen alvast treffend

 2. Boer wil kudde van waterbassin voorzien, maar dat is buiten zijn koeien gerekend: "Stop! Wat doen jullie toch?"
  Play

  Boer wil kudde van waterbas­sin voorzien, maar dat is buiten zijn koeien gerekend: "Stop! Wat doen jullie toch?"