Het gerechtsgebouw in Turnhout
Volledig scherm
Het gerechtsgebouw in Turnhout © Jef Van Nooten

Drugsdealer komt vrij uit gevangenis: paar dagen later zet hij handeltje al voort

Meteen nadat Yannick O. (29) uit Grobbendonk in september 2018 de gevangenis mocht verlaten, heeft hij zijn drugshandeltje voort gezet. Hij riskeert een nieuwe gevangenisstraf van 18 maanden.

0 reacties

 1. Kate Winslet in topvorm of een docu over walvissen van de maker van ‘Titanic’: dit is onze streaming top vijf

  Kate Winslet in topvorm of een docu over walvissen van de maker van ‘Titanic’: dit is onze streaming top vijf

  Wekelijks schuimt onze redactie de verschillende streamingplatformen af, op zoek naar de beste films, series en docu’s. Deze week op het menu: een nieuwe HBO-serie op Streamz met Kate Winslet in de hoofdrol, die niets dan lof en vijfsterrenrecensies kreeg in de internationale pers, een grimmige true crime-documentaire over een moeder die op zoek gaat naar de moordenaars van haar dochter en een Noorse krimi.
 2. Clamotte Rock (alweer) met een jaartje uitgesteld: “We trachten zoveel mogelijk artiesten mee te nemen naar affiche van jubileumeditie in 2022”
  Herenthout

  Clamotte Rock (alweer) met een jaartje uitgesteld: “We trachten zoveel mogelijk artiesten mee te nemen naar affiche van jubileume­di­tie in 2022”

  De organisatoren van Clamotte Rock hebben lang gewacht, maar uiteindelijk moeten ook zij het hoofd buigen. Het festival dat elk jaar een kleine tienduizend bezoekers naar Herenthout lokt en dit jaar zijn 25ste verjaardag zou vieren kan wederom niet doorgaan. Het blijft dus ook tijdens het komende hemelvaartweekend stilletjes op het terrein aan Oosterhoven.
 1. Ella (29) spot sluikstor­ters, filmt alles en neemt autosleutels af
  Play

  Ella (29) spot sluikstor­ters, filmt alles en neemt autosleu­tels af

 2. Meer dan 3000 studenten spelen 'Snake' in het echt
  Play

  Meer dan 3000 studenten spelen 'Snake' in het echt