Marianne Verhaert (Open Vld) stond voor de federale verkiezingen op de tweede plaats op de Kamerlijst in Antwerpen.
Volledig scherm
Marianne Verhaert (Open Vld) stond voor de federale verkiezingen op de tweede plaats op de Kamerlijst in Antwerpen. © Foto Peter Vanderveken

Debutante Marianne Verhaert (Open Vld) haalt meer dan 11.000 voorkeursstemmen bij federale verkiezingen: “Ik word sterke Kempense stem in Brussel”

Marianne Verhaert, sinds dit jaar de eerste vrouwelijke burgemeester in Grobbendonk,  versierde voor de federale verkiezingen van dit weekend een mooie tweede plaats op de Kamerlijst voor Open Vld in Antwerpen. 

 1. Hannes Smolders en Lierse gaan op bezoek bij leider Union: “Moeilijke opdracht, maar in deze reeks kan iedereen van iedereen winnen”
  Voetbal 1B

  Hannes Smolders en Lierse gaan op bezoek bij leider Union: “Moeilijke opdracht, maar in deze reeks kan iedereen van iedereen winnen”

  Als er één ploeg is bij wie Lierse dit seizoen weinig in de pap te brokken had, dan is het leider Union. En toch durft men op het Lisp hopen dat men zaterdag op het veld van de Brusselaars iets kan rapen. “Elke match moet gespeeld worden”, pept verdediger Hannes Smolders (22) zichzelf op. “Als we spelen zoals vorig weekend weet je maar nooit.”
 1. Franstalig nieuwsanker krijgt slappe lach tijdens nieuwsuitzending
  Play

  Franstalig nieuwsan­ker krijgt slappe lach tijdens nieuwsuit­zen­ding

 2. "Gelieve de microfoon uit te schakelen": digitale persconferentie loopt niet helemaal zoals gehoopt
  Play

  "Gelieve de microfoon uit te schakelen": digitale persconfe­ren­tie loopt niet helemaal zoals gehoopt