In de auto lagen bijna 80.000 xtc-pillen.
Volledig scherm
In de auto lagen bijna 80.000 xtc-pillen. © Federale Politie

Bestuurder gevat met bijna 80.000 xtc-pillen na crash op E313

GrobbendonkOp de E313 ter hoogte van Grobbendonk is donderdagavond een wagen gecrasht na een politieachtervolging die in Nederland begon bij een controleactie. De bestuurder, een Algerijnse man uit Frankrijk, bleek bijna 80.000 xtc-pillen aan boord te hebben. De verdachte probeerde nog te voet verder te vluchten, maar werd opgepakt.

 1. KEMPENSE KLEPPERS. Knikmopsen en Rollmopsen voor de halve wereldbol, maar bij Gebroeders Geens koesteren ze de Kempense zandgrond: “We zijn zo Hoogstraats als de aardbei”
  PREMIUM
  Hoogstraten

  KEMPENSE KLEPPERS. Knikmopsen en Rollmopsen voor de halve wereldbol, maar bij Gebroeders Geens koesteren ze de Kempense zandgrond: “We zijn zo Hoogstraats als de aardbei”

  Een Rollmops en een Knikmops. Je kan de kleine werkmachines met de schattige naam regelmatig spotten op een boerderij, bij bouwbedrijven of in andere sectoren. Meestal met die typische gele kleur, al duiken ze tegenwoordig ook op in heel wat andere tinten. Weinigen die het weten, maar de handige machines werden bedacht en gemaakt door het oerkempens bedrijf van Frans en Marcel Geens uit Hoogstraten. Zij verdienen dan ook die titel van Kempense Klepper. “De naam Rollmops? Die heeft een grappige oorsprong...”
 2. Spotgoedkope telefoon bij je abonnement? Deze providers pakken uit met de strafste eindejaarskortingen (en zo interessant zijn ze écht)
  Mijntelco

  Spotgoedko­pe telefoon bij je abonnement? Deze providers pakken uit met de strafste eindejaars­kor­tin­gen (en zo interes­sant zijn ze écht)

  We bevinden ons in de laatste weken van 2022 en dat betekent dat er interessante kortingen te scoren zijn bij de telecomproviders, onder meer op abonnementen en smartphones. Vanaf Black Friday tot na het einde van het jaar loont het de moeite om een kijkje te nemen. Mijntelco.be ging op zoek naar de strafste deals en vertelt je waar je best rekening mee houdt.
 1. Kerstmarkt in schaduw van Herenthoutse kerktoren: “Geen ticket voor Belle Perez? Kom dan genieten van de sfeer in het park”
  Herenthout

  Kerstmarkt in schaduw van Herenthout­se kerktoren: “Geen ticket voor Belle Perez? Kom dan genieten van de sfeer in het park”

  De twee Kerstconcerten van Belle Perez in de kerk komende vrijdag zijn ondertussen al een tijdje tot de laatste stoel uitverkocht. Maar dat wil zeker niet zeggen dat zij die een kaartje misliepen, niet kunnen genieten van een gezellig vrijdagavondje uit in Herenthout. In het achtergelegen park zorgen vrijwilligers voor, tijdens en na de concerten voor een leuk kerstmarktje voor het goede doel.