Vanderveken
Volledig scherm
© Vanderveken

Anne Appeltans-Janssen neemt ontslag als gemeenteraadslid, Gert Fransen legt de eed af

Anne Appeltans-Janssen (De Lokale Lijst) legde op 3 januri de eed af als gemeenteraadslid. Op 9 januari diende ze haar ontslag in met onmiddellijke ingang. Gert Fransen (De Lokale Lijst)  legde donderdag de eed af als gemeenteraadslid.

0 reacties

 1. Pijpleiding naar Ruhrgebied treft 348 percelen en natuurgebied in Lille: gemeente dient negatief advies in
  PREMIUM
  Lille

  Pijplei­ding naar Ruhrgebied treft 348 percelen en natuurge­bied in Lille: gemeente dient negatief advies in

  De gemeente Lille geeft een negatief advies in het openbaar onderzoek naar de aanleg van een pijpleiding tussen het Ruhrgebied en de Antwerpse haven. In een van de drie mogelijke tracés doorkruist de leiding maar liefst 348 percelen en stukken natuurgebied in de vallei van de Visbeek. Ook in andere Kempense gemeenten zoals Grobbendonk en Rijkevorsel deed de pijpleiding al het nodige stof opwaaien.
 2. Bied op shirt van onder meer Witsel, Van Aert of Mbokani en steun kankerpatiëntje Willy (10): “Willyloop zelf bracht intussen 20.000 euro op”
  Herentals

  Bied op shirt van onder meer Witsel, Van Aert of Mbokani en steun kankerpa­tiën­tje Willy (10): “Willyloop zelf bracht intussen 20.000 euro op”

  Aan de voetbalterreinen van SKS Herentals is men bezig aan de laatste dagen van de zogenaamde ‘Willyloop’. Al sinds het begin van deze maand zamelt de voetbalclub geld in voor één van hun leden, de tienjarige Wilfred, alias Willy. Het voetballertje kreeg eind vorig jaar te horen dat hij aan de vreselijke ziekte leukemie leed. Ondertussen werd er meer dan 20.000 euro verzameld dankzij de loopwedstrijd. Nog tot en met zaterdagvoormiddag hoopt de club centen te verzamelen door een veiling van shirts gedragen en gehandtekend door sporticonen.
 1. Man (33) steelt politieauto, wordt omsingeld door 12 agenten en steelt dan doodleuk nog eentje
  Play
  bizar

  Man (33) steelt politieau­to, wordt omsingeld door 12 agenten en steelt dan doodleuk nog eentje

 2. Vijf nieuwe topgames die virtual reality (weer) op de kaart willen zetten
  Play
  games

  Vijf nieuwe topgames die virtual reality (weer) op de kaart willen zetten