Deze week is begonnen met het opbreken van de asfaltvlakte naast de sporthal van Bouwel
Volledig scherm
Deze week is begonnen met het opbreken van de asfaltvlakte naast de sporthal van Bouwel © Jurgen Geyselings

Aanleg nieuwe sportsite aan sporthal Bouwel gestart: “Meer dan ooit nood aan kwaliteitsvolle, publieke ruimtes”

GrobbendonkGraafmachines zijn deze week gestart met de voorbereidingen voor de aanleg van de sportsite rondom de sporthal in Bouwel bij Grobbendonk. De asfaltvlakte naast de huidige speeltuin wordt volledig opgebroken en maakt plaats voor groene ontmoetingsruimte met een beachvolleybalterrein, outdoor-fitnesstoestellen en een (overdekt) grasveld.

 1. Welke laptops kunnen pronken met de beste batterij? “De langste accuduur van maar liefst 19 uur en 21 minuten hebben we op dit toestel gemeten”
  Tweakers

  Welke laptops kunnen pronken met de beste batterij? “De langste accuduur van maar liefst 19 uur en 21 minuten hebben we op dit toestel gemeten”

  De bedenkers van de laptop hadden destijds een helder doel: computers makkelijk overal mee naartoe nemen. In bepaalde omstandigheden wil je zo’n ding dan ook gebruiken op plaatsen waar niet meteen een stopcontact in de buurt is. En dat liefst zo lang mogelijk. Laptopexpert Jelle Stuip van technologiesite Tweakers tipt daarom, binnen drie prijsklassen, de laptops met een langgerekt batterijleven.
 2. Groots eerbetoon aan Zjef Vanuytsel op Na Fir Bolg: “Onder meer Jan De Wilde, Klaas Delrue, Raymond van het Groenewoud en Jan De Smet komen langs”

  Groots eerbetoon aan Zjef Vanuytsel op Na Fir Bolg: “Onder meer Jan De Wilde, Klaas Delrue, Raymond van het Groenewoud en Jan De Smet komen langs”

  Op zondag 9 juli pakt het Na Fir Bolg Festival in Vorselaar uit met een opvallende hommage aan de legendarische Vlaamse zanger en songwriter Zjef Vanuytsel. “Een mooi eerbetoon aan de zanger zal die dag plaatsvinden op ons festival”, klinkt het. ‘De Zotte Morgen’, ‘Houten Kop’ en ‘tussen Antwerpen en Rotterdam’ hebben tot op de dag van vandaag een grote invloed op muzikanten en de talrijke fans.
  Vorselaar