Luka Leupe
Volledig scherm
PREMIUM
Luka Leupe © RV

Zangeres Luka (17) brengt tweede single uit: “Ik zie me geen nummers schrijven over de zon en de zee. Ik heb diepgang nodig”

GrimbergenLuka Leupe (17) brengt een nieuwe single met videoclip uit. In februari debuteerde ze nog met een aangrijpend lied over de zelfdoding van haar papa. Nu komt ze naar buiten met nummer twee: Not Enough. Een nummer waarin ze het heeft over onzekerheden en over het gevoel hebben dat je niet aan ‘de verwachtingen’ kan voldoen. 

  1. “Olifanten wassen of kajakken tussen alligators? Bij ons kiezen kinderen de vakantie”: Liesbeth (52) gooit hoge ogen met haar ‘KiddoTravel’
    PREMIUM
    Dilbeek

    “Olifanten wassen of kajakken tussen alligators? Bij ons kiezen kinderen de vakantie”: Liesbeth (52) gooit hoge ogen met haar ‘KiddoTra­vel’

    “Kinderen moeten op reis vaak volgen wat de ouders doen, en daar wou ik verandering in brengen.” Aan het woord is Liesbeth Dupon (52) uit Sint-Ulriks-Kapelle (Dilbeek). Zij organiseert met KiddoTravel grote en kleine reizen op maat van jouw gezin. De onderneemster maakt nu kans op een Women Award van Unizo. We vroegen haar hoe ze haar bedrijf uit de grond stampte, wat de opties zoal zijn en wat zo'n reis juist kost. Want KiddoTravel is niet je doorsnee reisorganisatie.