enige maanden terug toen de rioleringsbuizen nog onder de grond moesten.
Niels Van Havermaet, Gunter Van Gaver, Philip petillion en Anja Van Nuffel en Burgemeester Chris Selleslagh
Volledig scherm
enige maanden terug toen de rioleringsbuizen nog onder de grond moesten. Niels Van Havermaet, Gunter Van Gaver, Philip petillion en Anja Van Nuffel en Burgemeester Chris Selleslagh © Marc Baert

Wolvertemsesteenweg heropent in oktober

grimbergenMeestal lees je in de kranten en andere media hoe een werf uitloopt in zijn voorspelde timing. Deze keer is het omgekeerd. De werken aan de Wolvertemsesteenweg en het naastgelegen bufferbekken zijn sneller af dan voorzien.

 1. Streamz lanceert trailer van nieuwe docu 'Is Crypto het Nieuwe Goud?’, van zelfde makers als ophefmakende ‘FIRE’
  Play
  TV

  Streamz lanceert trailer van nieuwe docu 'Is Crypto het Nieuwe Goud?’, van zelfde makers als ophefmaken­de ‘FIRE’

  Streamz lost de trailer van de vierdelige documentairereeks ‘Is crypto het nieuwe goud?’ De reeks volgt negen Vlamingen en vier experten in de mysterieuze wereld van cryptovaluta en NFT’s. Ze geven elk een kritische blik op de unieke en bijzondere digitale munt. Maak kennis met de crypto-aanhangers die hun succes en tegenslagen delen. “In 2017 hebben we al onze bezittingen verkocht en dan zijn we voor bitcoin gegaan", klinkt het bij Didi Taihuttu.
 2. Aantal personen met burn-out of depressie stijgt met meer dan 39 procent: wat betalen ziekenfondsen terug?
  Spaargids.be

  Aantal personen met burn-out of depressie stijgt met meer dan 39 procent: wat betalen ziekenfond­sen terug?

  Het aantal personen met een burn-out of depressie stijgt fors. In zijn recentste cijfers noteerde het Rijksinstituut voor ziekte- en invaliditeitsverzekering (RIZIV) een toename met meer dan 39 procent. De mutualiteiten schenken via hun aanvullende verzekering aandacht aan de geestelijke gezondheid van hun leden. Maar in welke mate verschillen hun terugbetalingen? Spaargids.be zocht het uit.