Marc Baert
Volledig scherm
© Marc Baert

Werkstraf voor verpleegster die steelt van bewoners

GrimbergenEen vrouw die werkzaam was als verpleegster in een Grimbergs woonzorgcentrum is veroordeeld tot een werkstraf van 70 uur. Ze stal cashgeld en andere waardevolle spullen van bewoners.

 1. Eerste spadesteek voor ‘De Heerenhuizen’ in Vilvoorde: “Wonen en werken in pand dat charme en luxe uitstraalt”
  PREMIUM
  vilvoorde

  Eerste spadesteek voor ‘De Heerenhui­zen’ in Vilvoorde: “Wonen en werken in pand dat charme en luxe uitstraalt”

  De renovatie van De Heerenhuizen in de Witherenstraat is gestart. Projectontwikkelaar Imoya en burgemeester Hans Bonte staken dinsdag de eerste spade in de grond. “We hebben bij Imoya een hart voor panden met karakter en een verhaal. De opvallende gevel blijft staan en krijgt een grondige renovatiebeurt.” Achter de gevel komen tien nieuwe lofts, kantoren en een stadstuin.
 2. 9 WORKSHOPS om de gezellige herfst mee door te komen: van boomklimmen tot winterbarbecue en gitaar leren spelen voor aan het kampvuur
  PREMIUM
  halle, vilvoorde, tervuren, grimbergen, kapelle-op-den-bos

  9 WORKSHOPS om de gezellige herfst mee door te komen: van boomklim­men tot winterbar­be­cue en gitaar leren spelen voor aan het kampvuur

  De temperatuur begint weer te dalen en we weten: de zomer ligt bijna achter ons. Boomblaadjes beginnen te kleuren. Het duister valt sneller, Halloween staat voor de deur en we beginnen stilaan te snakken naar warme dekentjes en cosy in de zetel kruipen met een lekkere pot thee. Maar er is zo veel meer dan dat! Dus lijsten wij een aantal leuke workshops op om je de juiste inspiratie te geven om er op uit te trekken. Zo beleef je een leuke dag alleen, met je gezin of ben je even kinderloos door de leuke workshops waar je hen enkele uren plezier mee bezorgd. Van boomklimmen met het hele gezin tot kaarten drukken met een pastapers, jawel. Het zit er allemaal tussen. Dus kom uit die luie zetel en geniet van deze herfstworkshops.