100 km Wannes Willems
Volledig scherm
100 km Wannes Willems © Dieter Nijs

Wannes Willems (30) liep vandaag 100 kilometer in eigen Humbeek: “Ik wou het voor mijn opleiding afvinken”

Humbeek (grimbergen)Gaan slapen in het ouderlijk huis, de wekker om 4.45 uur zetten en om 5.30 uur met de loopschoenen vertrekken voor een tocht van 100 kilometer in eigen buurt. Zo zag het weekend er voor Wannes Willems (30) uit Humbeek uit. 

 1. Tweestrijd bij Red Bull? Of toch die gouwe ouwe Alonso? Bewijs dat jij dé racekenner bent en registreer je team nu voor de Gouden Formule 1
  Gouden Formule 1
  9

  Tweestrijd bij Red Bull? Of toch die gouwe ouwe Alonso? Bewijs dat jij dé racekenner bent en registreer je team nu voor de Gouden Formule 1

  De eerste twee GP’s van het nieuwe F1-seizoen zitten er intussen al even op. En zo ook de eerste speeldag van de Gouden Formule 1. Betekent dit dat jij te laat bent om jouw droomteam nog in te schrijven? Neen hoor, helemaal niet: ga aan de slag voor de volgende GP in Australië (en de rest van het seizoen) en scoor nog steeds prachtige prijzen.
 2. Een slipje aan de zijspiegel, een middenvinger voor haar zoontje... Agent stalkt jarenlang gezin van ex-minnares: “Denk je nu echt dat mijn collega’s je verhaaltjes zullen geloven?”
  PREMIUM

  Een slipje aan de zijspiegel, een middenvin­ger voor haar zoontje... Agent stalkt jarenlang gezin van ex-minnares: “Denk je nu echt dat mijn collega’s je verhaal­tjes zullen geloven?”

  Een 41-jarige politieagent uit Zemst is veroordeeld tot 10 maanden cel met uitstel voor de belaging van een gezin uit zijn buurt. De man had een kortstondige ‘verboden’ relatie met een buurvrouw. Toen die verhouding stukliep, pestte de man haar en haar gezin vier jaar lang. “Mijn cliënten zijn jarenlang door de hel gegaan”, zegt hun advocate Saskia Kerkhofs. Die lijst van kleine en minder kleine pesterijen is lang.
  Zemst
 1. Welke laptops kunnen pronken met de beste batterij? “De langste accuduur van maar liefst 19 uur en 21 minuten hebben we op dit toestel gemeten”
  Tweakers

  Welke laptops kunnen pronken met de beste batterij? “De langste accuduur van maar liefst 19 uur en 21 minuten hebben we op dit toestel gemeten”

  De bedenkers van de laptop hadden destijds een helder doel: computers makkelijk overal mee naartoe nemen. In bepaalde omstandigheden wil je zo’n ding dan ook gebruiken op plaatsen waar niet meteen een stopcontact in de buurt is. En dat liefst zo lang mogelijk. Laptopexpert Jelle Stuip van technologiesite Tweakers tipt daarom, binnen drie prijsklassen, de laptops met een langgerekt batterijleven.