Chequeoverhandiging t.v.v. Duchenne Parent Project
Volledig scherm
Chequeoverhandiging t.v.v. Duchenne Parent Project © Dieter Nijs

Vzw Rock Fort overhandigt cheque van bijna 15.000 euro aan vereniging die zich inzet voor spierziekte en lanceert speciale zevende editie van inzamelactie

GrimbergenIn CC Strombeek heeft vzw Rock Fort zaterdag een cheque van net geen 15.000 overhandigd aan Duchenne Parent Project Belgium, die de spierziekte van Duchenne bekend wil maken bij het brede publiek. 

 1. Welke laptops kunnen pronken met de beste batterij? “De langste accuduur van maar liefst 19 uur en 21 minuten hebben we op dit toestel gemeten”
  Tweakers

  Welke laptops kunnen pronken met de beste batterij? “De langste accuduur van maar liefst 19 uur en 21 minuten hebben we op dit toestel gemeten”

  De bedenkers van de laptop hadden destijds een helder doel: computers makkelijk overal mee naartoe nemen. In bepaalde omstandigheden wil je zo’n ding dan ook gebruiken op plaatsen waar niet meteen een stopcontact in de buurt is. En dat liefst zo lang mogelijk. Laptopexpert Jelle Stuip van technologiesite Tweakers tipt daarom, binnen drie prijsklassen, de laptops met een langgerekt batterijleven.
 2. Gemeente zet met project in de Pieter Breughelstraat de strijd in tegen de verharding: “Dit is een quick win”
  PREMIUM

  Gemeente zet met project in de Pieter Breughel­straat de strijd in tegen de verharding: “Dit is een quick win”

  In de Pieter Breughelstraat ging dinsdag de eerste spade in de grond in van de heraanleg van het pleintje aan het einde van de straat. Deze asfalten vlakte wordt omgevormd tot een groen plein met inheemse kruiden en bomen. Er worden 5 parkeerplaatsen in doorlaatbare blokken voorzien en ook wordt er een wadi aangelegd. De heraanleg van dit plein kadert in de strijd tegen de verharding van de ondergrond en is een project waarbij de gemeente steun krijgt van de provincie Vlaams-Brabant en Kiemkracht.
  Grimbergen