Een van de husky's die op zoek is naar een nieuw baasje.
Volledig scherm
Een van de husky's die op zoek is naar een nieuw baasje. © vzw Husky's ForeverHome

Veertien husky’s op zoek naar nieuw baasje: “Sportieve, geduldige mensen die tegen een uitdaging kunnen”

GrimbergenVeertien husky’s zijn nog steeds op zoek naar een nieuwe thuis. Vorige week waren dat er zelfs nog 42. Nadat hun vorige eigenaar werd opgenomen in het ziekenhuis, belandden ze in opvangcentrum Husky’s ForeverHome vzw.

 1. 2023 wordt het jaar van de art nouveau in de hoofdstad: “Brusselaars mogen fier zijn op hun erfgoed”
  Brussel

  2023 wordt het jaar van de art nouveau in de hoofdstad: “Brusse­laars mogen fier zijn op hun erfgoed”

  Naar aanleiding van de 130e verjaardag van de kunststroming, zal het Brussels Gewest een jaar lang art-nouveau in de kijker zetten. Gedurende 12 maanden zullen urban.brussels, visit.brussels en tal van partners meerdere evenementen organiseren rond het thema. “Zoveel mogelijk mensen moeten de kans krijgen om deze pronkstukken te ontdekken”, meldt staatsecretaris van Erfgoed en Stedenbouw, Pascal Smet (one.brussels-Vooruit).
 2. ‘Gossip Girl’ bezorgde de originele cast een rijke carrière: hoe gaat het nog met hen?
  TV

  ‘Gossip Girl’ bezorgde de originele cast een rijke carrière: hoe gaat het nog met hen?

  Het geluk van rasechte ‘Gossip Girl’-fans kan niet op sinds dé Georgina Sparks haar opwachting maakt in het tweede seizoen van de reboot, die verschijnt 2 december op Streamz. Actrice Michelle Trachtenberg (37) kruipt dus opnieuw in de huid van haar personage uit 2007. Maar hoe gaat nog het met de rest van de originele cast? De ene bombardeerde tot een superster, de andere ging failliet of kwam in het oog van de storm te staan sinds de #MeToo-beweging.