De veerdienst zal operationeel blijven tot de brug hersteld is.
Volledig scherm
De veerdienst zal operationeel blijven tot de brug hersteld is. © Lukas

Veerdienst gaat continu varen tijdens spitsuren

De Vlaamse Waterweg nv start op woensdag 30 januari zoals aangekondigd met een veerdienst in Humbeek-Sas. Daarmee komt de waterwegbeheerder tegemoet aan de vele vragen van lokale bewoners, die het door het recente scheepsongeval op het zeekanaal Brussel-Schelde vermoedelijk voor enkele maanden zonder brug moeten stellen. Tijdens de spitsuren op weekdagen zal het veer bovendien continu varen.

0 reacties

 1. Na constructief gesprek tussen burgemeester en actiecomité over geliefde lindes Veldkantstraat: “Wij gaan akkoord met de kap, àls onze voorwaarden gevolgd worden”
  PREMIUM
  Grimbergen

  Na construc­tief gesprek tussen burgemees­ter en actieco­mité over geliefde lindes Veldkant­straat: “Wij gaan akkoord met de kap, àls onze voorwaar­den gevolgd worden”

  Er vloeide al heel wat inkt over de 101 lindes in de Veldkantstraat, die mogelijk gekapt zullen worden tijdens de heraanleg van de straat. De oude dikke lindes tussen de velden zijn kenmerkend voor het uitzicht, en heel wat buurtbewoners zijn er erg aan gehecht. Burgemeester Chris Selleslagh (Open Vld) sprak ter plekke af met Bert Wallyn van het actiecomité om de mogelijkheden samen te bekijken. Het actiecomité kwam met verrassende voorstellen. De bomen mogen immers toch weg van hen, maar enkel onder strikte voorwaarden.
 1. IJsbeer voelt zich in haar nopjes in bad vol... ijs
  Play

  IJsbeer voelt zich in haar nopjes in bad vol... ijs

 2. Kenny V. werd ten onrechte beschuldigd van pedofilie: "Mijn vriendin vertrok meteen met onze baby”
  Play

  Kenny V. werd ten onrechte beschul­digd van pedofilie: "Mijn vriendin vertrok meteen met onze baby”