Oprichters van Trooper: Klaas Olbrechts, Elisabet Lamote en Jan Dejonghe uit Grimbergen
Volledig scherm
PREMIUM
Oprichters van Trooper: Klaas Olbrechts, Elisabet Lamote en Jan Dejonghe uit Grimbergen © IF

Van afgebrande Chirolokalen tot realiseren van dromen in heel België. Grimbergs platform gaat voor tweede editie: “Tofste Trooperdroom”

grimbergen, vlaanderenTrooper, het platform waarbij je door te shoppen bij je winkel van gewoonte ook verenigingen en goede doelen steunt, gaat voor een tweede editie van de Trooperdroom. Nu gaat het platform dat op Grimbergse bodem ontstond voor de tweede keer De Tofste Trooperdroom lanceren.

 1. Na rellen van zondag neemt Brusselse politie geen enkel risico: “Deze keer zullen we wél zichtbaar aanwezig zijn”
  PREMIUM
  Brussel

  Na rellen van zondag neemt Brusselse politie geen enkel risico: “Deze keer zullen we wél zichtbaar aanwezig zijn”

  Zowel België als Marokko spelen morgen om 16 uur hun derde en allesbeslissende wedstrijd in de groepsfase van het WK. Ook naast het veld is de spanning opnieuw te snijden. Terwijl de nasleep van de rellen van zondag nog voelbaar is in de hoofdstad, zet de Brusselse politie zich opnieuw schrap. Deze keer met nóg meer maatregelen, want de ordediensten zullen in tegenstelling tot zondag nu massaal aanwezig zijn op het terrein.
 2. Bouw Chirolokalen begonnen

  Bouw Chiroloka­len begonnen

  Het nieuwbouwproject van Chirojongens Humbeek krijgt nu echt vorm. De voorbereidende werken voor de ruwbouw zijn zopas begonnen, ruim een jaar nadat een allesverwoestende brand de gebouwen in de as legde. Daarop schaarde het hele dorp zich achter de jeugdbeweging. In april moet de ruwbouw voltooid zijn, al moeten er nog wel wat fondsen verzameld worden voor de afwerking. "Ons ultieme streefdoel is om het komend werkingsjaar in september in de nieuwe lokalen aan te vatten", klinkt het.