Tijdens een modeshow werd de veiling van de Think Pink-uitrusting op gang getrapt.
Volledig scherm
Tijdens een modeshow werd de veiling van de Think Pink-uitrusting op gang getrapt. © David Van Hecke

U13 Veldkanteva’s veilen Think Pink-uitrusting in strijd tegen borstkanker

De U13-meisjesvoetbalploeg van Veldkanteva’s Grimbergen veilt momenteel haar Think Pink-uitrusting waarmee ze het voorbije seizoen gespeeld heeft. De opbrengsten van de veiling gaat naar het onderzoek rond borstkanker.

0 reacties

 1. Weekendavond voor de buis? Dit zijn de beste nieuwe films en series in streamingland

  Weekend­avond voor de buis? Dit zijn de beste nieuwe films en series in streaming­land

  Wekelijks schuimt onze redactie de verschillende streamingplatformen af, op zoek naar de beste nieuwe films en series voor het weekend. Wat staat er deze week op onze menu? Een iconische hereniging van wereldberoemde superhelden op Streamz, een psychologische thriller met tweevoudig Golden Globe-winnares Amy Adams op Netflix en het onvertelde verhaal van de Indonesische Onafhankelijkheidsoorlog op Prime Video. Laat dat regenweer maar komen, wij kruipen alvast voor ons scherm.
 2. “Kustlijn aflopen was te kort voor ons, dus we deden er alle havens bij”: vier Grimbergse vrienden lopen dubbele marathon langs kust
  PREMIUM
  grimbergen, de kust

  “Kustlijn aflopen was te kort voor ons, dus we deden er alle havens bij”: vier Grimbergse vrienden lopen dubbele marathon langs kust

  Dat Grimbergenaren Wannes, Daan, Willem en Jelle steeds op zoek zijn naar de volgende sportieve uitdaging, is licht uitgedrukt. “We liepen in januari samen de muur van Geraardsbergen twintig keer op en af in de sneeuw. Onderweg naar huis bedachten we een volgend plan, een dubbele marathon lopen langs de Belgische kustlijn”, vertelt Wannes ons. Zo gezegd, zo gedaan: dit weekend waagden de vier vrienden zich aan het huzarenstukje. Aan het avontuur hielden ze een grote glimlach én veel spierpijn over. En ook nu stopt het niet: het volgende zotte idee ligt al op tafel.
 1. Indrukwekkende renovatie van Gentse burgerwoning: “Meer daglicht, ruimte en zicht op de tuin”
  Livios

  Indrukwek­ken­de renovatie van Gentse burgerwo­ning: “Meer daglicht, ruimte en zicht op de tuin”

  Liselore en Peter wonen in een ruime burgerwoning in Gentbrugge. Samen met hun vijf kinderen vormen ze een nieuw samengesteld gezin. De halfopen woning dateert uit 1954 en was dus niet alleen aan renovatie, maar ook aan uitbreiding toe. De oude veranda aan de achterkant van de woning ruimde plaats voor een volledig nieuwe aanbouw met leefkeuken en maximaal contact met de tuin. Bouwsite Livios mocht het resultaat bekijken.
 1. Hond bungelt in lucht met halsband aan poort
  Play

  Hond bungelt in lucht met halsband aan poort

 2. André Hazes spreekt over de gehoorpro­ble­men van zijn vader: "Zijn stem was zo goed maar hij zong vals omdat hij de toon niet hoorde"
  Play
  Kleine Jongen

  André Hazes spreekt over de gehoorpro­ble­men van zijn vader: "Zijn stem was zo goed maar hij zong vals omdat hij de toon niet hoorde"