Seniorenfeest Grimbergen met Laura Lynn - Verbrande Brug
Volledig scherm
Seniorenfeest Grimbergen met Laura Lynn - Verbrande Brug © RV

Senioren uit Grimbergen feesten twee dagen met topacts

grimbergenVandaag en morgen is het feest voor de senioren in Grimbergen met Laura Lynn. Zij zingt twee dagen op rij de pannen van het dak. De seniorenraad organiseert samen met de gemeente steevast de seniorendagen. 

 1. De favoriete plekjes van VTM-nieuwsanker Birgit Herteleer (31): “Een pistolet met gekapt in mijn stamkroeg, zalig!”
  PREMIUM
  Leuven

  De favoriete plekjes van VTM-nieuwsan­ker Birgit Herteleer (31): “Een pistolet met gekapt in mijn stamkroeg, zalig!”

  Voorbije zomer viel Vlaanderen als een blok voor Birgit Herteleer (31) tijdens haar feilloze debuut als nieuwsanker voor VTM Nieuws. De Leuvense is journaliste in hart en nieren: in 2014 begon ze bij regionale televisiezender TV Oost, een jaar later debuteerde ze bij ROB-tv en in 2016 werd ze reporter voor VTM Nieuws. Sinds juli bestaat haar drukke werkschema uit het combineren van werken in het veld met ankeren, maar voor ons maakte Birgit nog even tijd om op pad te gaan langs haar favoriete plekjes in Leuven.
 2. Voormalig politiekantoor biedt onderdak aan een barrista, bloemen artieste en creatieveling met keramiek atelier
  grimbergen

  Voormalig politiekan­toor biedt onderdak aan een barrista, bloemen artieste en creatieve­ling met keramiek atelier

  Deze drie dol enthousiaste dames blazen nieuw leven in het voormalige politiekantoor van Grimbergen. Het oude pand met charme werd opgefrist en de grote glaspartijen zorgen voor een heerlijk lichte sfeer binnen. De ideale plek voor Anne-Julie Van Bever, Els Van Landeghem en Sophie Verjans om zich te nestelen. Vanaf 4 december openen ze Sanctum 7 officieel met toeters en bellen.