Roger Kesteloot, directeur-generaal van De Lijn
Volledig scherm
Roger Kesteloot, directeur-generaal van De Lijn © Photo News

Ook vrijdag nog geen witte rook bij De Lijn: staking gaat volgende dagen gewoon verder

Het personeel van De Lijn in Vlaams-Brabant staakt voor de vierde dag op rij. De Lijn nodigde de vakbonden vrijdagmiddag opnieuw uit voor verdere gesprekken. Eerst was het onduidelijk of de vakbonden daarop zouden ingaan, maar uiteindelijk kozen ze ervoor om niet opnieuw aan tafel te gaan zitten. Enkel de christelijke vakbond ACV trok naar de onderhandelingen. 

7 reacties

 • Yelene dekann

  1 jaar geleden
  Ik wil het salaris van Mijnheer Kesteloot wel hebben, hij rijdt met een luxe wagen of laat zich rijden, hij heeft nooit met een bus gereden laat staan dat hij weet hoe een bus er van binnen uit ziet,hij heeft nooit in de garages van De Lijn gewerkt en beseft niet dat er heel veel bussen stuk in de stelplaatsen staan. Er worden voor miljoenen nieuwe bussen aangekocht,maar geld om de bussen die stuk zijn te laten maken is er niet,noch minder om hun chauffeurs deftig te betalen
 • Marnick L'Eau

  1 jaar geleden
  Management wereldvreemd, incompetent, niet bereid een duimbreed te compromitteren, overbetaald terwijl ze iedereen elke cent afpakken die ze kunnen zien, en in permanente staat van ontkenning en misleiding? Allee gij... Straks zegt ge dat water nat is.
 • Sobek Wessels

  1 jaar geleden
  Alles wat met de overheid te maken heeft stinkt als de pest vooral de leiding ervan !
 • Rik Vrachten

  1 jaar geleden
  Chauffeurs v.d lijn , waar wachten jullie nog op ? Welkom bij het goederen transport . Geen gedoe met lastige passagiers , geen eentonige ritten met 200X / dag stoppen en vertrekken , als ge wilt meerdaagse ritten , als niet wilt geen weekend werk , chauffeur dagritten = tussen de 2500 en 3000€ netto/maand . Enkel al in Vlaanderen staan er minimaal enkele duizende jobs op jullie te wachten !!
 • Bart Vandegaer

  1 jaar geleden
  En blijven liegen en de schuld op een ander steken ! De marionet van de regering heeft haar van haar ware kant weer eens getoond !
 1. Vlaming in Wuhan over coronacrisis: "Toch beter de korte pijn dan de 10 maanden die jullie meemaken"
  Play

  Vlaming in Wuhan over coronacri­sis: "Toch beter de korte pijn dan de 10 maanden die jullie meemaken"

 2. De Croo richt zich in laatste woorden tot jongeren: "Het einde wordt een nieuw begin"
  Play

  De Croo richt zich in laatste woorden tot jongeren: "Het einde wordt een nieuw begin"