recreatief vliegveld Grimbergen, burgemeester Chris Selleslagh - Grimbergen
Volledig scherm
recreatief vliegveld Grimbergen, burgemeester Chris Selleslagh - Grimbergen © Marc Baert

Nieuw parkgebied in Grimbergen: hondenscholen verhuizen, nieuwe concessie voor vliegveld en aanpak wateroverlast

grimbergenEen grondige reorganisatie in Grimbergen aan de Maalbeekvallei en het Recreatief Vliegveld Grimbergen. Ook voor de twee hondenscholen in het gebied staan er veranderingen op til. Grimbergen zet de ontwikkeling van project Natte Natuur in gang. 

 1. Sparen voor je (klein)kinderen zónder op 18 jaar de controle te verliezen: dit zijn de opties
  Spaargids.be

  Sparen voor je (klein)kinderen zónder op 18 jaar de controle te verliezen: dit zijn de opties

  Wanneer je een spaarrekening op naam van je kind opent, dan krijg het vanaf zijn achttiende verjaardag automatisch toegang tot de centen die je hebt gestort. Maar wat als je denkt dat je kind dan nog niet helemaal klaar is om zijn spaarbedrag autonoom te beheren? Welke mogelijkheden bestaan er om je geschonken centen pas op latere leeftijd vrij te geven? Spaargids.be zet de verschillende mogelijkheden naast elkaar.
 2. Proces rond dood Alexander (13) uitgesteld: volgende week vastlegging conclusiekalender
  Vilvoorde

  Proces rond dood Alexander (13) uitgesteld: volgende week vastleg­ging conclusie­ka­len­der

  De Brusselse correctionele rechtbank is vrijdag nog niet begonnen aan het proces tegen een koppel dat maandenlang hun (stief)zoon Alexander zou hebben mishandeld en belaagd. Het dossier is uitgesteld naar volgende week vrijdag maar zal ook dan nog niet behandeld worden. De 13-jarige jongen woonde bij zijn biologische moeder en diens vriend, maar stapte in 2019 uit het leven, vermoedelijk na maandenlange mishandelingen.