Politie Grimbergen extra controles
Volledig scherm
Politie Grimbergen extra controles © PN/Baert

Mobiele ANPR-camera werpt vruchten af. Vrouw ingerekend na achtervolging met politiewagens en helikopter

Grimbergen, LakenVrijdagnamiddag hield de lokale politie Grimbergen een vrouw aan in het kader van een gerechtelijk onderzoek. De vrouw sloeg op de vlucht en de politie zat de achtervolging in op de grond en vanuit de lucht met de politiehelikopter. Een halfuur en heel wat blikschade later kwam ze tot stilstand.

 1. Je autoverzekering sneller opzeggen, is het binnenkort mogelijk?

  Je autoverze­ke­ring sneller opzeggen, is het binnenkort mogelijk?

  Een autoverzekering jarenlang bij dezelfde verzekeraar houden? Veel mensen doen het. Zelfs bij de aankoop van een nieuwe wagen stappen velen gewoontegetrouw naar hun eigen verzekeraar voor een nieuw voorstel. De strenge regeling om een contract over te dragen naar een andere verzekeraar schrikt af. Maar daar brengt een nieuw wetsvoorstel binnenkort misschien verandering in. Independer.be legt uit hoe je je autoverzekering kan overdragen en wat er in de toekomst zou kunnen veranderen.
 2. Man gooit problemen met dochter op het net: 1 jaar cel voor belaging
  Zemst

  Man gooit problemen met dochter op het net: 1 jaar cel voor belaging

  Een 64-jarige man uit Zemst is veroordeeld tot 1 jaar cel voor het jarenlang stalken van zijn eigen dochter. De vrouw had hem te kennen gegeven dat ze geen contact meer met hem wou, maar de zestiger zou haar ontelbare e-mails en berichten gestuurd hebben en herhaaldelijk zijn opgedoken aan haar woning. Bovendien zette hij een hele website op, gewijd aan de relatie met zijn dochter, waarin hij zijn onschuld uitschreeuwde.
 1. Man grijpt lynx die zijn vrouw aanvalt: "Ik ga je doodschieten!"
  Play

  Man grijpt lynx die zijn vrouw aanvalt: "Ik ga je doodschie­ten!"

 2. Strand van Knokke overspoeld door feestende jongeren
  Play

  Strand van Knokke overspoeld door feestende jongeren