Minister Geens ging ook mee op pad met een van de vrijwilligers.
Volledig scherm
Minister Geens ging ook mee op pad met een van de vrijwilligers. © Lukas

Minister Geens bezoekt Minder Mobielen Centrale

In het kader van de ‘Week van de Actieve Ouderen’ mocht de Minder Mobielen Centrale (MMC) Grimbergen vandaag minister Koen Geens ontvangen voor een kort werkbezoek. 

0 reacties

 1. Kinderdagverblijf De Koalabeertjes sluit zelf de deuren wegens personeelstekort: “Én voor de kinderen zorgen én paperassen in orde brengen is niet haalbaar”
  PREMIUM
  Grimbergen

  Kinderdag­ver­blijf De Koalabeer­tjes sluit zelf de deuren wegens personeels­te­kort: “Én voor de kinderen zorgen én paperassen in orde brengen is niet haalbaar”

  Kinderdagverblijf De Koalabeertjes in Grimbergen heeft beslist om de deuren te sluiten. De aanleiding is het uitvallen van een personeelslid, waardoor de werkdruk nóg hoger wordt. Uitbaatster Dounia Fikri (37) is ook het vele administratieve werk en gebrek aan ondersteuning van het agentschap Opgroeien beu. “Op die manier deed ik de job niet meer graag.” De ouders van 14 kindjes moeten op zoek naar een andere opvangplek.
 2. Prijs gevelstenen met 43% gestegen in één jaar tijd: gaat die opnieuw zakken? En zijn er manieren om toch te besparen?
  Livios

  Prijs gevelste­nen met 43% gestegen in één jaar tijd: gaat die opnieuw zakken? En zijn er manieren om toch te besparen?

  De prijzen van bouwmaterialen stijgen al een hele tijd sterk door. Eerst vanwege de grote vraag en het beperkte aanbod tijdens de coronacrisis, daarna mede door de oorlog in Oekraïne. Bouwsite Livios vroeg aan Jean-Pierre Waeytens, gedelegeerd bestuurder van de Bouwunie, hoe de prijzen van bouwmaterialen zullen evolueren en of er tips zijn om toch te besparen.