Brandweer Vlaams-Brabant-West
Volledig scherm
Brandweer Vlaams-Brabant-West © Marc Baert

Man krijgt steekvlam in aangezicht in keuken van Caterpillar

grimbergenBij Caterpillar in Grimbergen kreeg een man van de kuisploeg een steekvlam in het gezicht. 

 1. Steeds meer middenklassers kloppen aan bij Sociaal Huis voor energiefacturen: “Dit is geen stilte voor de storm, we voelen de aanloop nu al zeer hard”
  PREMIUM
  vilvoorde

  Steeds meer middenklas­sers kloppen aan bij Sociaal Huis voor energiefac­tu­ren: “Dit is geen stilte voor de storm, we voelen de aanloop nu al zeer hard”

  Schepen Fatima Lamarti (Vooruit) en het Sociaal Huis houden hun hart vast. De energiecrisis hakt er in Vilvoorde stevig in, merken ze. “We merken een enorme toeloop van ongeruste mensen. Het zijn ook steeds meer middenklassers. En het ding is: de afrekeningen komen in Vilvoorde pas eind september en oktober. Dus dit is de aanloop naar de storm.” De schepen hoopt dat er snel hulp van bovenaf komt.
 2. Afsluiting van ‘Hulp voor Oekraïne - fase 1'. STAM en pater Karel haalden 90.000 euro op en stuurden hele konvooien en ziekenwagens op
  grimbergen

  Afsluiting van ‘Hulp voor Oekraïne - fase 1'. STAM en pater Karel haalden 90.000 euro op en stuurden hele konvooien en ziekenwa­gens op

  De actie ‘Pater Karel voor Oekraïne’ fase 1 is afgesloten. Zowel Don Carlos als de leden van STAM de oud-scouts van Grimbergen, zaten maandenlang hun beste beentje voor. Hulpgoederen, uitgeruste ziekenwagens, geld voor de heropbouw van een school,... In afwachting van mogelijk nog volgende noden, sluiten ze hun actie vandaag af. De laatste drie ambulances vertrekken richting Oekraïne.