Luka Leupe
Volledig scherm
Luka Leupe © rv

LUKA (17) verzorgt muzikaal kader in Praatcafé Stan met Dirk De Wachter

grimbergenTrefpunt Stan Antwerpen organiseert ‘Praatcafé Stan’ op 15 september. Psychiater Dirk De Wachter is de gedroomde praatgast van dienst. Dat brengt meteen ook een gezonde portie zenuwen naar Humbeek want de Grimbergse Luka Leupe (17) die in februari haar eerste single nog uitbracht gaat het praatcafé voorzien van een streepje muziek. 

 1. Vijftien bestuurders onder invloed
  KAMPENHOUT/STEENOKKERZEEL/ZEMST

  Vijftien bestuur­ders onder invloed

  In de politiezone KASTZE (Kampenhout-Steenokkerzeel-Zemst) zijn in de nacht van zaterdag op zondag vijftien personen betrapt op rijden onder invloed. In totaal werden 619 bestuurders gecontroleerd. Eén bestuurder vluchtte weg, eerst met de auto, nadien te voet. De man kon door een politieploeg gearresteerd worden in een tuin. Er werden verschillende inbreuken vastgesteld door de agenten en het voertuig werd in beslag genomen.
 2. Luka (17) debuteert met single over zelfdoding van haar papa: “Dit lied uitbrengen, helpt me bij de verwerking van zijn overlijden”
  PREMIUM

  Luka (17) debuteert met single over zelfdoding van haar papa: “Dit lied uitbrengen, helpt me bij de verwerking van zijn overlijden”

  Ze was tien jaar en woonde haar wekelijkse zangrepetitie bij van het koor van Samson & Gert toen haar papa uit het leven stapte. Vandaag heeft Luka (17) een eerste, zelfgeschreven single uit. ‘Come Back’ is een aangrijpend liedje over de zelfdoding van haar vader. “Ik zal zijn dood nooit helemaal kunnen verwerken”, zegt ze. “Maar dit nummer uitbrengen, voelt nu toch aan als een eindpunt, als een cirkel die stilaan mooi rond is.”