Werken ringtrambus Sint-Annalaan
Volledig scherm
Werken ringtrambus Sint-Annalaan © Deckx-Stadsbader

Laatste loodjes, mooie luchtbeelden van vernieuwde Sint-Annalaan: “80% klaar voor ringtrambustracé”

Grimbergen, VilvoordeBijna een kilometer van de Sint-Annalaan werd volledig heraangelegd. Een veilig fietspad, een vrije busbaan en drie heringerichte kruispunten. De laatste stukjes zijn aan de beurt. 

 1. Zaakvoerder B&B ABBEY verbolgen over energiefactuur: “Minder verbruiken en veel meer betalen. Hier treffen ze de middenstand zwaar mee”
  grimbergen

  Zaakvoer­der B&B ABBEY verbolgen over energiefac­tuur: “Minder verbruiken en veel meer betalen. Hier treffen ze de midden­stand zwaar mee”

  De energieprijzen stijgen fors, horen we sinds meer dan een week in alle media. Jan Vanden Meerssche van B&B ABBEY ontving zijn energiefactuur, schrok zich een bult en heeft er geen probleem mee om die cijfers open en bloot te delen. “En pas op, het gaat enkel maar erger worden. Ik zag dit al een aantal keer gebeuren”, waarschuwt hij.
 2. Vijftien bestuurders onder invloed
  KAMPENHOUT/STEENOKKERZEEL/ZEMST

  Vijftien bestuur­ders onder invloed

  In de politiezone KASTZE (Kampenhout-Steenokkerzeel-Zemst) zijn in de nacht van zaterdag op zondag vijftien personen betrapt op rijden onder invloed. In totaal werden 619 bestuurders gecontroleerd. Eén bestuurder vluchtte weg, eerst met de auto, nadien te voet. De man kon door een politieploeg gearresteerd worden in een tuin. Er werden verschillende inbreuken vastgesteld door de agenten en het voertuig werd in beslag genomen.