geboortebos aanplanting van 248 boompjes langs de Humbeeksesteenweg - Grimbergen
Volledig scherm
geboortebos aanplanting van 248 boompjes langs de Humbeeksesteenweg - Grimbergen © gemeente Grimbergen

Jonge ouders planten geboortebomen aan in geboortebos

grimbergenEen van de geboortebossen in Grimbergen is weer wat groter geworden. De ouders van kindjes die geboren werden in 2019, 2020 en 2021 konden een geboorteboom krijgen en aanplanten aan het geboortebos of een fruitboom bij hen thuis planten. 

 1. Weerde

  Eerste namen, maar ook kopzorgen voor Weerdse Bierfees­ten door hoge productie­kos­ten: “Kiezen ervoor om die niet naar bezoekers door te rekenen”

  Omdat Het Kan Soundsystem ft. Average Rob, USED en Level Six: dat zijn de drie eerste namen die op de affiche van de 38ste Weerdse Bierfeesten prijken. Maar bij de organisatie zit men ondertussen met kopzorgen door de fel gestegen productiekosten, al worden die niet doorgerekend aan de bezoekers. “Het gevolg is wel dat we dit jaar de échte headliners moeten laten schieten”, klinkt het.
 2. Met deze onklopbare machine haal je de beste keukenhulp in huis
  HLN Shop

  Met deze onklopbare machine haal je de beste keukenhulp in huis

  Heb je een groot hart voor koken, is de kans reëel dat je keuken al snel te klein wordt. Om je volledig te kunnen uitleven achter je potten en pannen, verwelkom je immers graag een gamma hulpmiddelen, zoals een blender, mixer, fruitpers… Wil je geen hele keukenwand opofferen aan deze machines, kan je gelukkig een heleboel functies verenigen in één toestel: de keukenrobot. HLN Shop bekijkt deze onmisbare sidekick voor (hobby)chefs van dichterbij.
 1. De Staat betaalt 2,80% intrest op je geld: hoe interessant is een rekening bij de overheid?
  Spaargids.be

  De Staat betaalt 2,80% intrest op je geld: hoe interes­sant is een rekening bij de overheid?

  Wie zijn spaargeld minstens een jaar kan missen, kan het op een e-DEPO bij de Deposito- en Consignatiekas van de Belgische Staat zetten. De opbrengst ervan wordt maand per maand vastgelegd. Voor januari was dat 2,40%, voor februari stijgt de rente tot 2,80%. Let wel: je geld moet voor de eerste van de maand op de rekening staan om die maand recht op een rente te hebben. Spaargids.be zet alles op een rij.