GBS Mozaïek in Humbeek
Volledig scherm
GBS Mozaïek in Humbeek © Google maps

Instapklas en eerste kleuterklas GBS Mozaïek breidt uit na digitale aanvragen

humbeekUit het online aanmeldingssysteem voor scholen bleek de vraag naar plekjes voor instappers bij de Grimbergse gemeentelijke basisschool Mozaïek groter dan verwacht. Daarom besluit het schepencollege om sneller dan eerst voorzien uit te breiden in capaciteit.

 1. Organisatie Voodoo Village vreest nog niet na afgelasting Pukkelpop: “We kijken uit naar de resultaten van het testevenement van gisteren”
  Humbeek, grimbergen

  Organisa­tie Voodoo Village vreest nog niet na afgelas­ting Pukkelpop: “We kijken uit naar de resultaten van het testevene­ment van gisteren”

  Voodoo Village, het dance-festival in Humbeek, had grote plannen voor de editie van 4 september 2021. Het zou dit jaar groter worden dan ooit tevoren, met meer oppervlakte en meer bezoekers. Maar na het nieuws dat Pukkelpop niet doorgaat is het afwachten of alles goed gaat tenminste... Voor de organisatoren is het alles of niets.
 2. Glenn van Parijs op zoek naar titel in Porsche Cup: “Het moet beter in de drie resterende meetings”
  autosport

  Glenn van Parijs op zoek naar titel in Porsche Cup: “Het moet beter in de drie resterende meetings”

  De eerste helft van het seizoen 2021 van de Porsche Carrera Cup Benelux is achter de rug en in de titelstrijd vinden we na de wedstrijden aan de Nederlandse kust nog drie kandidaten: de Limburgers Dylan Derdaele en Glenn van Parijs en de Nederlander Huub van Eijndhoven. Van Parijs scoorde in Nederland een derde en vierde plaats, een resultaat dat misschien iets beter had kunnen zijn, maar ook slechter.