Hoppluk 2022 in tuin van de abdij in Grimbergen
Volledig scherm
Hoppluk 2022 in tuin van de abdij in Grimbergen © NanTh

Hoppluk Grimbergen voor het eerst met wedstrijd

grimbergenHet is weer oogsttijd voor de hopbellen! Meer dan 100 vrijwilligers gingen aan het plukken op woensdagavond. “Voor het eerst koppelden we daar een wedstrijd aan vast. De drie winnende teams krijgen een waardebon bij Brasserie Fenikshof”, maakt pater Karel hen warm voor de pluk.

  1. Yani Stevenheydens treedt dankzij de RACB in de voetsporen van Stoffel Vandoorne: “Mijn leven zal er vanaf nu helemaal anders uitzien”
    autosport

    Yani Stevenhey­dens treedt dankzij de RACB in de voetsporen van Stoffel Vandoorne: “Mijn leven zal er vanaf nu helemaal anders uitzien”

    De zes finalisten van het stuurwiel van de nationale autosportfederatie RACB kwamen afgelopen dinsdag en woensdag samen op het Bugatti Circuit van het Franse Le Mans, om er met een voor hen helemaal nieuwe Formule 4-bolide uit te maken wie in de voetsporen van Stoffel Vandoorne mag treden. Onder het waakzame oog van de jury – onder leiding van uitgerekend Stoffel Vandoorne – was het Yani Stevenheydens (16 jaar) die het nieuwe Stuurwiel van het RACB National Team wist te veroveren. De jongeman uit Westrode wordt zo niet alleen lid van het RNT, maar mag volgend jaar ook het Franse F4-kampioenschap afwerken.