Feniks Station, de verenigde lokae handelaars in de buurt van de Wolvertemsesteenweg zetten kraampjes en leuke acties in om heropening Wolvertemsesteenweg te vieren. Grimbergen
Volledig scherm
PREMIUM
Feniks Station, de verenigde lokae handelaars in de buurt van de Wolvertemsesteenweg zetten kraampjes en leuke acties in om heropening Wolvertemsesteenweg te vieren. Grimbergen © MKV

Feest in het midden van ‘t straat! Wolvertemsesteenweg weer open: “Misschien is dit het begin van een jaarlijkse traditie”

grimbergenEen jaar en 14 miljoen later is de Wolvertemsesteenweg in Grimbergen weer open. Dat is vroeger dan verwacht en verdient een feestje. Een evenement waar de Grimbergenaar blijkbaar echt naar uitkeek want er waren veel belangstellenden om de heropening van de steenweg en de heropleving van de handelaars te vieren. Dat zet de handelaars alweer aan het denken.

 1. Memorabele bankroven en spectaculaire diefstallen: dit zijn de strafste kraakfilms-en series uit streamingland
  Streamz

  Memorabele bankroven en spectacu­lai­re diefstal­len: dit zijn de strafste kraakfilms-en series uit streaming­land

  Streamz blaast het heistgenre nieuw leven in met de grootste bankroof aller tijden in ‘De kraak’, een nieuwe misdaadserie van eigen kweek. Wij doen alvast onze duit in het zakje en bundelen de meest memorabele overvallen, diefstallen en roven uit de filmgeschiedenis voor je samen in onze Kijkgids. In de aanbieding: vier weduwes onder druk in ‘Widows’ (YouTube/Apple TV) en de perfecte bankoverval (‘Inside Man’), een hattrick in Las Vegas (‘Ocean’s Eleven’) en buitenbeentje ‘Inception’ op Netflix.
 2. Blik achter de schermen én onder de grond bij de enorme rioleringswerken op de Wolvertemsesteenweg
  PREMIUM
  Grimbergen

  Blik achter de schermen én onder de grond bij de enorme riolerings­wer­ken op de Wolvertem­se­steen­weg

  Donderdag gingen we op werfbezoek aan de Wolvertemsesteenweg in Grimbergen. Je las op HLN.be al meermaals over de omleidingen, de noodzaak van de werken en hoe de handelaars bereikbaar blijven. Deze keer geven we je een blik achter de schermen en dus ook onder de grond. Gemeente Grimbergen en Agentschap Wegen en Verkeer pakken niet enkel de bovengrondse herinrichting aan, maar voeren ook ingrijpende rioleringswerken uit. Dat het kruispunt onder water komt te staan bij hevige regenval is straks definitief verleden tijd.