Eloïse Aerts bij Hockeyclub Merode in Grimbergen
Volledig scherm
Eloïse Aerts bij Hockeyclub Merode in Grimbergen © MKV

Eloïse (12) is eerste lid van hockeyclub Merode dat doorstoot naar selectie voor programma Nationale ploeg. “Ooit een Red Panter worden is een droom”

grimbergenHockey Club Merode in Grimbergen blaast 7 kaarsjes uit en heeft heuglijk nieuws te melden. Voor het eerst sinds het bestaan van de club, is een lid geselecteerd om te trainen binnen het Be Gold programma van de Koninklijke Belgische Hockeybond. Eloïse Aerts, amper 12 jaar, werd als talentje ontdekt en zit nu in een nationale selectie. Ze gaat elke zondag op training en kan over twee jaar mogelijks doorstoten naar het nationale team. Wij duimen alvast mee.

  1. Tweestrijd bij Red Bull? Of toch die gouwe ouwe Alonso? Bewijs dat jij dé racekenner bent en registreer je team nu voor de Gouden Formule 1
    Gouden Formule 1
    9

    Tweestrijd bij Red Bull? Of toch die gouwe ouwe Alonso? Bewijs dat jij dé racekenner bent en registreer je team nu voor de Gouden Formule 1

    De eerste twee GP’s van het nieuwe F1-seizoen zitten er intussen al even op. En zo ook de eerste speeldag van de Gouden Formule 1. Betekent dit dat jij te laat bent om jouw droomteam nog in te schrijven? Neen hoor, helemaal niet: ga aan de slag voor de volgende GP in Australië (en de rest van het seizoen) en scoor nog steeds prachtige prijzen.