Het viergeslacht uit Londerzeel en Grimbergen.
Volledig scherm
Het viergeslacht uit Londerzeel en Grimbergen. © Melissa Auwerijckx

Élodie maakt viergeslacht compleet

Londerzeel/GrimbergenOp 28 mei schonk Melissa het leven aan haar dochter Élodie. Dat meldt de kersverse mama zelf aan onze redactie. De pasgeboren telg zorgde meteen ook voor een viergeslacht in de familie.

 1. Steeds meer middenklassers kloppen aan bij Sociaal Huis voor energiefacturen: “Dit is geen stilte voor de storm, we voelen de aanloop nu al zeer hard”
  PREMIUM
  vilvoorde

  Steeds meer middenklas­sers kloppen aan bij Sociaal Huis voor energiefac­tu­ren: “Dit is geen stilte voor de storm, we voelen de aanloop nu al zeer hard”

  Schepen Fatima Lamarti (Vooruit) en het Sociaal Huis houden hun hart vast. De energiecrisis hakt er in Vilvoorde stevig in, merken ze. “We merken een enorme toeloop van ongeruste mensen. Het zijn ook steeds meer middenklassers. En het ding is: de afrekeningen komen in Vilvoorde pas eind september en oktober. Dus dit is de aanloop naar de storm.” De schepen hoopt dat er snel hulp van bovenaf komt.
 2. Van de Plantentuin tot De Hoorn: op deze 7 locaties in Vlaams-Brabant en Brussel maak je de mooiste trouwfoto’s
  PREMIUM
  Vlaams-Brabant

  Van de Planten­tuin tot De Hoorn: op deze 7 locaties in Vlaams-Bra­bant en Brussel maak je de mooiste trouwfoto’s

  Stap jij bijna in het huwelijksbootje en ben je nog op zoek naar een plekje waar je de mooiste dag van je leven kan vereeuwigen? Dan hebben we goed nieuws voor jou, want onze redactie zocht de mooiste locaties voor trouwfoto’s voor je uit. Van het begijnhof in Diest tot Ter Kamerenbos in Elsene: op deze 7 locaties in Vlaams-Brabant en Brussel leg je de mooiste trouwfoto’s vast.
 1. WEEKENDREPO: Op eilandtoer met architectenduo Gijs Van Vaerenbergh in Plantentuin Meise. “Ons eerste werk dat vanaf oplevering niet achteruitgaat maar verder groeit”
  PREMIUM
  meise, leuven

  WEEKENDRE­PO: Op eilandtoer met architec­ten­duo Gijs Van Vaeren­bergh in Planten­tuin Meise. “Ons eerste werk dat vanaf oplevering niet achteruit­gaat maar verder groeit”

  Wat in 2019 startte met een wedstrijd is nu klaar. De unieke Eilandtuin ontvangt haar eerste bezoekers. Het nieuwste creatieve pareltje in de Plantentuin in Meise bevat ondermeer een vlot, een zwevend pad boven het water en een spiegelbos waar bomen weerspiegelen in het water. Het winnende ontwerp komt van bekend architectenduo: Gijs Van Vaerenbergh, bestaande uit Pieterjan Gijs en Arnout Van Vaerenbergh, in samenwerking met Atelier Arne Deruyter.