Chantal Lauwers overhandigde de cheque aan directeur Katty Stas.
Volledig scherm
Chantal Lauwers overhandigde de cheque aan directeur Katty Stas. © RV

Duwtje in de rug voor nieuwbouwplannen Eigen Thuis: “We willen deze primeur voor Grimbergen steunen”

GrimbergenVernieuwing schenkt een cheque van 500 euro aan Eigen Thuis, als duwtje in de rug voor het grote nieuwbouwproject dat voor de deur staat.

 1. Tijd voor een nieuwe smartphone? Dit zijn momenteel de best beoordeelde (van 150 tot 650 euro)
  Multimedia

  Tijd voor een nieuwe smartphone? Dit zijn momenteel de best beoordeel­de (van 150 tot 650 euro)

  Er verschenen in eerste twee maanden van 2021 vooral budgettoestellen, in afwachting van de grote golf aan nieuwe high-end smartphones die dit voorjaar weer zal uitkomen. Het is dus de vraag of dit een goed moment is om een nieuwe telefoon te kopen, maar je kunt wel je voordeel doen met een model van vorig jaar tegen een lagere prijs. Onze techredacteur tipt de toestellen die de beste reviews kregen, in stijgende volgorde van prijs.
 2. 2020 telde helft meer doden in Kapelle-op-den-Bos dan gemiddelde van 3 voorgaande jaren: eerste coronagolf verantwoordelijk
  Kapelle-op-den-Bos

  2020 telde helft meer doden in Kapelle-op-den-Bos dan gemiddelde van 3 voorgaande jaren: eerste coronagolf verantwoor­de­lijk

  Dat 2020 één van de meest dodelijke jaren zou worden als gevolg van het coronavirus was al langer duidelijk, maar in Kapelle-op-den-Bos werden vorig jaar maar liefst de helft meer doden geteld dan het gemiddelde van de drie voorgaande jaren. Daarmee is het één van de zwaarst getroffen gemeenten. Voor begrafenisondernemer Sonja De Wit was het dan ook een zwaar jaar. “In de lente hebben we soms dag en nacht gewerkt.”
 1. Eerste Belgische River Skimmer zuigt afval uit 500 liter water per minuut
  Play
  milieu

  Eerste Belgische River Skimmer zuigt afval uit 500 liter water per minuut

 2. Gevecht tussen tijgerzussen levert spectaculaire beelden op
  Play

  Gevecht tussen tijgerzus­sen levert spectacu­lai­re beelden op