Palmfuif Grimbergen vorige editie
Volledig scherm
Palmfuif Grimbergen vorige editie © Dieter Nijs

Dries Amerijckx (18) wint DJ Contest Palmfuif

grimbergenElk jaar houdt Chiro Humbeek een plekje vrij op de lijst DJ’s van de Palmfuif. Tijdens een DJ contest kunnen verschillende DJ’s hun kans wagen en de winnaar of winnares mag de lijst vervoegen. Die DJ contest vond plaats en de winnaar is intussen gekend: DJ TRILLUSION uit Vilvoorde.

 1. #Strombeekvergroent: Groenadviseur raadpleegbaar voor alle inwoners Strombeek-Bever

  #Strombeek­ver­groent: Groenadvi­seur raadpleeg­baar voor alle inwoners Strom­beek-Be­ver

  Met de hashtag #Strombeekvergroent ijvert het gemeentebestuur van Grimbergen al een tijdje om – letterlijk – wat meer zuurstof in deelgemeente Strombeek-Bever te pompen. De eigen gemeentelijke infrastructuur wordt er groener en geveltuintjes worden volop gepromoot. In een samenwerking met Energiehuis 3Wplus en met steun van de provincie Vlaams-Brabant krijgen Strombekenaars bovendien hulp en tips van een groenadviseur. Op 28 en 29 maart 2023 is de groenadviseur ter plaatse voor iedereen die zonder afspraak wil langskomen.
  Strombeek-Bever
 2. Spoorwerken op en rond Jan Bogaertsbrug van start, Infrabel waarschuwt voor nachtelijke geluidshinder

  Spoorwer­ken op en rond Jan Bogaerts­brug van start, Infrabel waarschuwt voor nachtelij­ke geluidshin­der

  Vanaf maandag 27 maart start spoorwegbeheerder Infrabel met werken aan de spoorinfrastructuur in Kapelle-op-den-Bos. Ze vernieuwen de dwarsliggers en spoorstaven op de Jan Bogaertsbrug en ter hoogte. van de Moststraat. Ook de stukken spoor voor en achter de brug worden vernieuwd. Deze werken zijn nodig om de veiligheid en continuïteit van het treinverkeer te blijven garanderen, aldus Infrabel.
  Kapelle-op-den-Bos