De jubilarissen werden door het gemeentebestuur gehuldigd.
Volledig scherm
De jubilarissen werden door het gemeentebestuur gehuldigd. © DBS

Diamant voor André en Godelieve

André De Leener (83) en Godelieve Van Esbroeck (80) uit de Speelbroek hebben zopas hun diamanten bruiloft gevierd. 

 1. Vrijend koppel dat gespot werd door wildcamera schenkt eigenaar doos pralines: “Mijn lippen zijn verzegeld”
  Zemst

  Vrijend koppel dat gespot werd door wildcamera schenkt eigenaar doos pralines: “Mijn lippen zijn verzegeld”

  “Als het koppeltje dat regelmatig wilde avontuurtjes beleeft voor mijn wildcamera een doos pralines achterlaat, dan zal ik de beelden van de vrijpartijen niet delen.” Dat liet Zemstenaar Wim Jonckheere zondagavond weten nadat hij ontdekt had dat zijn veld voor de zoveelste keer bezocht werd door een avontuurlijk stel. En wat bleek? Dinsdagavond hing er een doos pralines aan een boom.
 2. Zemstse hartcoherentiecoach wil met werkboek taboe rond hyperventileren doorbreken: “Het is veel meer dan in een zakje blazen”
  PREMIUM
  Zemst

  Zemstse hartcohe­ren­tie­coach wil met werkboek taboe rond hyperventi­le­ren doorbreken: “Het is veel meer dan in een zakje blazen”

  Het taboe rond hyperventilatie doorbreken: met dat doel heeft de Zemstse hartcoherentiecoach Katrien Geeraerts deze week het werkboek ‘Hyperventilatie: angst en paniek’ gelanceerd. ‘Hot’ in coronatijden, aangezien de stoornis in deze moeilijke periode steeds meer mensen treft. “Hyperventileren is meer dan in een zakje blazen, want het overgrote merendeel kampt met een sluimerende, chronische vorm”, aldus de auteur.