Burgemeester Chris Selleslagh met de vertegenwoordigers van Durabrik en coördinator Sara Heyvaert van Den Diepen Boomgaard.
Volledig scherm
Burgemeester Chris Selleslagh met de vertegenwoordigers van Durabrik en coördinator Sara Heyvaert van Den Diepen Boomgaard. © DBS

Den Diepen Boomgaard krijgt cheque van 1.000 euro

Bioboerderij Den Diepen Boomgaard heeft een cheque van 1.000 euro gekregen van bouwfirma Durabrik. De schenking kadert in de actie ‘Een hart voor mensen’ waarbij het bedrijf 50 keer 1.000 euro schenkt aan een lokaal goed doel van de gemeente waarin ze bouwen.

  1. Daling van aantal besmettingen in Grimbergen op dinsdag 20 oktober

    Daling van aantal besmettin­gen in Grimbergen op dinsdag 20 oktober

    Uit de nieuwe bevestigde cijfers van Sciensano is gebleken dat er in Grimbergen, op één dag 33 besmettingen met corona zijn bijgekomen. Een dag eerder waren dit er nog 44. Het totaal aantal gevallen over de laatste 14 dagen komt zo op 356. Sciensano heeft enkele alarmdrempels gedefinieerd op basis van het aantal gevallen per 100.000 inwoners over de laatste 14 dagen. Dat getal komt voor Grimbergen op 938 te liggen. Omdat Grimbergen meer dan 100 gevallen heeft, overschrijdt de gemeente op dit moment alarm niveau 4 en krijgt hiermee een rode kleur. Dit is de hoogst gedefiniëerde alarmdrempel. De cijfers van Sciensano worden dagelijks gepubliceerd.