Circus Pepino stelt zich op in Grimbergen
Volledig scherm
Circus Pepino stelt zich op in Grimbergen © Marc Baert

Circus Peponi gespot in Grimbergen

grimbergenKom maar binnen, kom maar binnen want het circus gaat beginnen! Circus Pepino stelt zich momenteel op aan de parking aan ‘t Vliegveld van Grimbergen in de Humbeeksesteenweg. Naast dieren, brengt Olaf van Frozen nog heel wat circusvriendjes mee.

 1. Strenge straffen voor wie niet voldoende rookmelders installeert: dit zijn de regels
  HLN Shop

  Strenge straffen voor wie niet voldoende rookmel­ders instal­leert: dit zijn de regels

  Nu het buiten frisser wordt, doen we opnieuw massaal beroep op onze verwarming. De open haard gaat aan en om het extra gezellig te maken horen daar voor veel mensen eveneens kaarsen bij. Ook elektrische vuurtjes en toestellen als de droogkast draaien weldra weer op volle toeren. Je voelt het al aankomen: het risico op woningbranden stijgt. HLN Shop legt uit wat je kan/moet doen om de vlammen geen kans te geven.
 2. Bouw van nieuw politiecommissariaat AMOW van 8,5 miljoen euro op Asphaltcosite officieel afgetrapt
  Asse/Merchtem/Opwijk/Wemmel

  Bouw van nieuw politiecom­mis­sa­ri­aat AMOW van 8,5 miljoen euro op Asphaltco­si­te officieel afgetrapt

  In aanwezigheid van minister van Binnenlandse Zaken Annelies Verlinden (CD&V) werd op de Ssphaltcosite een symbolische eerste steen gelegd van het nieuwe politiecommissariaat van de politiezone AMOW (Asse-Merchtem-Opwijk-Wemmel). Een verhuis vanuit Mollem naar het nieuwe gebouw, waarvan de kosten op 8,5 miljoen euro worden geraamd, is ten laatste begin 2023 voorzien. De mogelijkheid om later een nieuwe bouwlaag toe te voegen in het kader van een uitbreiding is eveneens voorzien.
 1. Zaakvoerder B&B ABBEY verbolgen over energiefactuur: “Minder verbruiken en veel meer betalen. Hier treffen ze de middenstand zwaar mee”
  grimbergen

  Zaakvoer­der B&B ABBEY verbolgen over energiefac­tuur: “Minder verbruiken en veel meer betalen. Hier treffen ze de midden­stand zwaar mee”

  De energieprijzen stijgen fors, horen we sinds meer dan een week in alle media. Jan Vanden Meerssche van B&B ABBEY ontving zijn energiefactuur, schrok zich een bult en heeft er geen probleem mee om die cijfers open en bloot te delen. “En pas op, het gaat enkel maar erger worden. Ik zag dit al een aantal keer gebeuren”, waarschuwt hij.