De leden van de Chiro zijn druk bezig met de laatste voorbereidingen.
Volledig scherm
De leden van de Chiro zijn druk bezig met de laatste voorbereidingen. © Foto Baert Marc

Chiro klaar voor 35ste Palmfuif

HUMBEEKDe Palmfuif, de traditionele afsluiter van de zomervakantie voor de jongeren uit de ruime regio, viert dit jaar zijn 35ste verjaardag. De organiserende Chiromeisjes en Chirojongens van Humbeek zetten dan ook alles op alles om er vandaag en morgen een spetterende tweedaagse verjaardagseditie van te maken.

 1. Marleen (61) maakte carrièreswitch van vroedvrouw naar pastor en staat zo dichter dan ooit bij de bewoners van wzc Heilig Hart
  PREMIUM
  Grimbergen

  Marleen (61) maakte carrières­witch van vroedvrouw naar pastor en staat zo dichter dan ooit bij de bewoners van wzc Heilig Hart

  Marleen Peeters (61) uit Meise koos dertien jaar geleden voor een carrièreswitch. En wat voor één. Ze ruilde haar job als vroedvrouw na 25 jaar in voor een opleiding tot pastor. Daar heeft ze tot op vandaag absoluut geen spijt van, integendeel. Tijdens de coronacrisis staat ze dichter bij de bewoners dan ooit. Wij legden haar 6 vragen voor.
 2. Ivan (57) rijdt 1.400 kilometer langs 38 Levensloop-gemeenten: “Peulschil tegenover de strijd die kankerpatiënten leveren”
  Beveren/Wemmel

  Ivan (57) rijdt 1.400 kilometer langs 38 Levensloop-gemeenten: “Peulschil tegenover de strijd die kankerpa­tiën­ten leveren”

  Op het kasteeldomein Cortewalle is Ivan Woutermaertens onder luid applaus verwelkomd na een rondrit van maar liefst 1.400 kilometer dwars door België. De Tour of Hope Bike Pro was een alternatief voor de afgelaste Levenslopen. Ivan trok in elf ritten langs alle 38 Levensloop-gemeenten in ons land. “Het gaat echter niet om de sportieve prestatie, maar wel om de blijvende nood aan kankeronderzoek onder de aandacht te brengen.”