De Palmfuif in 2018.
Volledig scherm
De Palmfuif in 2018. © Lukas

Chiro Humbeek voorzichtig hoopvol voor Palmfuif: “Maar nog geen concrete plannen”

HumbeekDe Chiro van Humbeek is nog zoekende wat de organisatie van de Palmfuif betreft. “Wij hopen iets te kunnen organiseren, maar wat dat zal zijn is nu moeilijk te bepalen. Een fuif met vierduizend mensen in een tent zal het wellicht niet zijn”, denkt Daphné Toye van Chiro Humbeek.

 1. Nooit eerder zoveel interesse in plantenoutlet bij Robberechts: “In 20 minuten tijd alle plaatsen gereserveerd”
  PREMIUM
  Wolvertem

  Nooit eerder zoveel interesse in plantenout­let bij Robbe­rechts: “In 20 minuten tijd alle plaatsen gereser­veerd”

  Twee keer per jaar organiseert familiebedrijf Bloemen Robberechts in Wolvertem een plantenoutlet, maar nooit eerder was de interesse zo groot als dit weekend. Door de coronacrisis moesten geïnteresseerden op voorhand een plekje reserveren. In amper 20 minuten tijd waren alle ‘tickets’ weg. “In deze moeilijke tijden trekken mensen zich duidelijk op aan een groene tuin en woning.”
 2. Make-up, wijn of inkt op je leren handtas? Zo verwijder je zelfs de lastigste vlekken

  Make-up, wijn of inkt op je leren handtas? Zo verwijder je zelfs de lastigste vlekken

  Een foundation- of lipstickvlek op je lievelingstas? Wat je ook doet, ga de vlek niet met water te lijf! Zo maak je de schade alleen maar groter. Ook dure wondermiddeltjes hoef je niet in huis te halen. Dé ideale bondgenoot bij lastige vlekken op je leren tas is goedkoper dan je denkt. Meer zelfs, je hebt het vast in huis. Vaseline is afkomstig van petroleum en slaagt er daarom als geen ander in om vuildeeltjes te capteren zodat je ze makkelijk kan verwijderen. Smeer een royale hoeveelheid van de klassieker op de make-up vlek. Laat even inwerken en verwijder het goedje met een vochtige doek. Herhaal indien nodig. Laat de crème een vette glans na op je handtas? Wrijf het overtollige vet weg met een beetje milde detergent op een zachte doek.
 1. Deze hond snuffelt naar coronabesmettingen op de luchthaven
  Play

  Deze hond snuffelt naar coronabe­smet­tin­gen op de luchthaven

 2. Gefrustreerd door corona? Reageer je af in de Rage Room van jeugddienst Tessenderlo
  Play

  Gefrus­treerd door corona? Reageer je af in de Rage Room van jeugd­dienst Tessender­lo