Campus Fenix vormt drie symbolen van vrede op speelplaats - Grimbergen
Volledig scherm
Campus Fenix vormt drie symbolen van vrede op speelplaats - Grimbergen © MKV

Campus Fenix stuurt vrede uit

grimbergenVloog je om 10u40 met een helikopter boven Grimbergen? Dan zag je waarschijnlijk een en al vrede. Middelbare school Campus Fenix wil vrede in de kijker zetten. Zo’n zeshonderd leerlingen staan op de speelplaats in vredessymbolen samen. “Vrede start hier en nu bij jezelf.”

 1. Geen werkstraf, maar wel straf met uitstel voor man die op politie inreed: “Invloed van lachgas”

  Geen werkstraf, maar wel straf met uitstel voor man die op politie inreed: “Invloed van lachgas”

  Een 27-jarige man uit Grimbergen is veroordeeld tot een celstraf van 3 jaar met uitstel voor een vreemd incident met de politie. Onder invloed van lachgas reed hij recht naar agenten die hem wilden controleren. Daarvoor kreeg hij eerder al een effectieve celstraf van 3 jaar, maar hij tekende verzet aan. Een werkstraf vond de rechtbank een brug te ver maar een straf met probatie-uitstel leek de rechter wel geschikt.
  Grimbergen
 2. Elise Goossens (11) uit Ranst en Hannelore De Swert (12) uit Grimbergen spelen ‘kleine Rapunzel' in familiemusical

  Elise Goossens (11) uit Ranst en Hannelore De Swert (12) uit Grimbergen spelen ‘kleine Rapunzel' in familiemu­si­cal

  In maart en april trekt Deep Bridge naar de Stadsschouwburg in Antwerpen, het Trixxo Theater in Hasselt en het Capitole in Gent met de familiemusical ‘Rapunzel’. Voor Elise Goossens (11) uit Ranst en Hannelore De Swert (12) uit Grimbergen beloven het spannende tijden te worden, want zij mogen de komende weken afwisselend in de huid kruipen van ‘kleine Rapunzel’.
  Grimbergen