Campus Fenix in Grimbergen.
Volledig scherm
Campus Fenix in Grimbergen. © Marc Baert

Campus Fenix schakelt vanaf maandag over op afstandsonderwijs door tekort aan leerkrachten

GrimbergenGO!-school Campus Fenix in Grimbergen schakelt vanaf maandag over op afstandsonderwijs. Alle leerlingen van de secundaire school moeten minstens een week van thuis les volgen. Aanleiding is het hoog aantal afwezige leerkrachten, maar ook de grote afwezigheid van leerlingen. In de basisscholen zitten ondertussen al ruim dertig klassen thuis.

  1. Man zonder rijbewijs neemt autosleutels van zijn vrouw zonder dat zij het wist en veroorzaakt ongeval met kind: “Mijn vrouw en ik zijn bijna gescheiden hierdoor”
    Vilvoorde

    Man zonder rijbewijs neemt autosleu­tels van zijn vrouw zonder dat zij het wist en veroor­zaakt ongeval met kind: “Mijn vrouw en ik zijn bijna gescheiden hierdoor”

    Beklaagde Z.O. moest zijn kinderen gaan halen op school. Dat doet hij altijd met het openbaar vervoer. Hij zou te laat zijn, en besliste daarom om de auto van zijn vrouw te nemen om toch op tijd te komen. De man had echter geen rijbewijs en mocht bovendien niet rijden na een eerder vonnis. Hij kroop toch achter het stuur en reed even later een fietser omver.